Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν…

ΓΣΕΕ: Σαν να μην συνέβη τίποτα!!!!

Και μετά αναζητούμε απαντήσεις γιατί με όσα έχει υποστεί ο λαός τα χρόνια του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ δεν αντιδρά, δεν συμμετέχει σε κινητοποιήσεις, οι διαδηλώσεις θυμίζουν ψιχαλισμένο πεζοδρόμιο και μετά βίας οι διαδηλωτές γεμίζουν ένα λεωφορείο της ΕΘΕΛ (απλό όχι αρθρωτό) . Συγκρίνουμε με τις αντίστοιχες συγκεντρώσεις στην Ισπανία και στην Πορτογαλία και μας πιάνει θλίψη!!!
Η απάντηση στην απορία αυτή, έρχεται μέσα από την παρακάτω είδηση:
Πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες  το 35ου Τακτικό Συνέδριο της ΓΣΕΕ με την εκλογή οργάνων διοίκησης και στο οποίο ψήφισαν 423 συνδικαλιστές και το αποτέλεσμα!!!
ΠΑΣΚΕ 34,52%!!!!!!
Δεν το καταλάβατε?? Να το ξαναγράψουμε!!!
ΠΑΣΚΕ 34, 52%!!!!!!
Δεν υπάρχει σωτηρία!!!!
Και μάλιστα σε μια εποχή που οι εργαζόμενοι έχουν ανάγκη από ισχυρό συνδικαλισμό, μπας και σώσουν τα τελευταία ψίχουλα που απέμειναν.
Εντυπωσιακή και η ....
αφωνία των ΜΜΕ!!! Ούτε ένα σχόλιο, ούτε μια κριτική!!! Θα πείτε και γιατί να κριτικάρουν??? Αφού η ανυπαρξία συνδικαλισμού τους βολεύει τα μάλα.

Είμαστε βέβαιοι ότι με μια σοβαρή ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ μνημόνιο δεν θα υπήρχε ή έστω δεν θα υπήρχε με αυτή την αποικιοκρατική μορφή.
Και δεν είναι μόνο το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ!!! δείτε και τα πρόσωπα που εκλέχθηκαν … πανηγυρικά!!!

Όχι ρε αδέρφια!!! Πάλι οι χειροκροτητές και οι κηπουροί του ΓΑΠ μπροστάρηδες των ¨αγώνων¨  …μας????
Ηθικόν δίδαγμα:
Ο σώζων εαυτόν σωθήτω

Τελικά,
Μήπως έχουμε τους συνδικαλιστές που μας αξίζουν ???

2 σχόλια:

Γιάννης Αγιάννης είπε...

Η ανάρτησή σας θα είχε ενδιαφέρον αν δημοσιεύατε και το πότε εκλέχτηκαν οι αντιπρόσωποι που ψήφισαν στο Συνέδριο. Υποψιάζομαι πως έχουν εκλεγεί προ διετίας, οπότε δεν εκφράζουν τους σημερινούς συσχετισμούς

katalytikos είπε...

Οπότε και αν έχουν εκλεγεί οι αντιπρόσωποι πιστεύουμε ότι θα έπρεπε να γνωρίζουν τα ¨αισθήμτα¨του λαού και όχι μόνο του στενού κύκλου των ψηφοφόρων τους.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...