Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Πού ζούμε???


Μετά τις περισπούδαστες αναλύσεις των ΜΜΕ για τα αποτελέσματα της συνάντησης των Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, διαβάσαμε και την παρακάτω είδηση και … ήρθε και έδεσε.

Κτηνοτρόφος «έκρυψε» 270 πρόβατα από την εφορία (ΕΔΩ)
Συγκεκριμένα: 
¨Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στον Αγαλιάνο του Δήμου Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου 69χρονος κτηνοτρόφος για ψευδή δήλωση των αιγοπροβάτων του στην εφορία.
Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί των ΤΑΕ Ρεθύμνου ενήργησαν έλεγχο στη στάνη του 31χρονου γιου του, ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο έχοντας αφήσει ως υπεύθυνο τον ανωτέρω 69χρονο πατέρα του, όπου καταμετρήθηκαν συνολικά (485) αιγοπροβατοειδή, ενώ στις κτηνοτροφικές του δηλώσεις έτους 2010 είχε δηλώσει ψευδώς, ότι κατείχε (755) ήτοι, (270) ολιγότερα.
Επίσης διαπιστώθηκε ότι (235) από τα ανωτέρω καταμετρηθέντα ζώα, δεν έφεραν την προβλεπόμενη σήμανση (ενώτια).
Δράστης με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Ρεθύμνου, ενώ αναζητείται ο ανωτέρω 31χρονος ιδιοκτήτης.¨

Επειδή δεν ξεχνάμε εύκολα, να θυμίσουμε ότι λίγους μήνες πριν, μας διαβεβαίωναν ότι στο στόχαστρο της εφορίας είχαν μπει κότερα βίλες, πισίνες καθώς επίσης, ότι είχαν επιστρατεύσει ακόμη και το GOOGLE THE EARTH για τον εύκολο εντοπισμό των φοροφυγάδων.
Αν τελικά αυτό τους βοήθησε να βρουν 270 πρόβατα χωρίς ενώτια (..σκουλαρίκια), τότε ΠΑΣΟ.

Συμφωνούμε, να τιμωρηθούν και τα 270 με την ποινή του γαμοπίλαφου + στάκα ή την ποινή του αντικριστού.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ (καλού - κακού, μέρες πούνε)
ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ (αρχική Φώτο)

Στον κτηνοτρόφο, που σίγουρα θα έχει πάρει μαζί του ρακί και μάλλον θα σκαρώνει μαντινάδες στο κρατητήριο, αφιερώνουμε το τραγούδι:

 ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΧΑΡΑΥΓΗ
ΜΑΝΟΛΗΣ ΚΟΝΤΑΡΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...