Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Και ο σύνδεσμος ΟΤΑ Θεσσαλονίκης αναγνωρίζει τα Σκόπια σαν Μακεδονία ???


Η  International Solid Waste Association (ISWA) είναι ουσιαστικά μια ένωση ιδιωτικών εταιρειών οι οποίες δραστηριοποιούνται σε θέματα διαχείρισης στερεών αποβλήτων. Η ένωση αυτή, με τον παραπάνω βαρύγδουπο τίτλο, στο επίσημο site αναφέρει: ¨…είναι μια διεθνής, ανεξάρτητη και μη κερδοσκοπική ένωση καταβάλλει προσπάθειες προς το δημόσιο συμφέρον για την προώθηση και την ανάπτυξη της αειφόρου διαχείρισης των αποβλήτων σε όλο τον κόσμο. ISWA έχει μέλη σε όλο τον κόσμο και είναι η μόνη παγκόσμια ένωση προώθηση της αειφόρου διαχείρισης των αποβλήτων.¨

Σε προηγούμενη μας σχετική ανάρτηση, με τίτλο ¨FYROM ή Macedonia? … για τους ειδικούς σε θέματα διαχείρισης αποβλήτων¨ ΕΔΩ , είχαμε αναρωτηθεί:
¨Δημιουργείτε λοιπόν το ερώτημα: Δεν βρέθηκε ένας από τους  συμμετέχοντες δημόσιους φορείς, για τους οποίους τα έξοδα συμμετοχής τα καλύπτει ο Ελληνικός λαός, να δει ότι στο επίσημο site της ISWA, η FYROM αναφέρεται ως MACEDONIA???
Ελπίζουμε τώρα τουλάχιστον να απαιτήσουν διόρθωση.¨.

Αντί  λοιπόν να αποχωρήσουν ή έστω να απαιτήσουν διόρθωση,  έχουμε άλλες εξελίξεις:
1: Σαν νέο … ΑΣΗΜΕΝΙΟ  μέλος φιγουράρει στον κατάλογο των μελών και η ASSOCIATION OF LOCAL AUTHORITIES OF THE PREFECTURE OF THESSALONIKI  δηλ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ !!!!!
2:Τα ταξίδια εκπροσώπων......
κρατικών φορέων, με έξοδα του Ελληνικού λαού και μάλιστα σε περίοδο κρίσης, καλά κρατούν.
(Νέα Απόφαση Έγκρισης Δαπάνης  στην Κωνσταντία Λαζαρίδη, Πρόεδρο του Δ.Σ. του Ε.Ο.ΑΝ. για την πληρωμή των εξόδων μετακίνησης από Αθήνα προς Βιέννη και επιστροφή για τη συμμετοχή της σε συνέδριο της ISWA από 30/5/12 έως 02/06/12)

3: Στους main sponsors της ISWA, αντί της ΕΠΕΜ εμφανίζεται τώρα μια καινούρια Ελληνική εταιρεία η D-WASTE, η οποία ως διεύθυνση επικοινωνίας δηλώνει την ίδια με αυτή της ΕΠΕΜ.
Τελούμε εν αναμονή εξελίξεων ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...