Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Και Δήμοι στον ¨Συμπαντικό¨ κόσμο του Σώρρα !!!


Τελικά, η μ@λ@___ δεν έχει όρια …

Ζουν ανάμεσά μας !!
Κυκλοφορούμε ανάμεσα σε κάποιους-ες, που πληρώνουν εισφορές στον "τρισεκατομμυριούχο" Σώρρα για να τους "πληρώσει" το χρέος στην εφορία. Κυκλοφορούμε ανάμεσα σε κάποιους-ες, που ορκίζονται στην συμπαντική συνειδητότητα, και στο Δία!
Κυκλοφορούμε ανάμεσα σε κάποιους-ες, που πιστεύουν ότι ο Σώρρας είναι Θεός!

Και
 η πολιτεία από το 2012 αντί να βάλει φρένο σε όσα τραγελαφικά συμβαίνουν, τον διευκολύνει στο …¨έργο¨ του και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα διοίκησης.

Δείτε απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, που αφορά σε δωρεάν παραχώρηση
Πλατείας στη ΜΚΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ για …ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΣΚΟΠΟ !!!

Ξέρετε ποιος είναι ο κοινωφελής σκοπός ???

…..η προσφορά υποστηρικτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών προς τους δημότες όσον αφορά την αποπληρωμή ατομικών τους χρεών (π.χ. εφορία, ασφ. Ταμεία, τράπεζες) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χαρακτηριστικό ...
απόσπασμα της απόφασης (αρχική φωτο):

¨Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

Από τα πρακτικά υπ’ αριθ. 18/27-7-2016
Της τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θερμαϊκού.
Αριθ. Απόφασης : 311/2016
Θέμα : Δωρεάν παραχώρησης της πλατείας της Περαίας στη μη κυβερνητική – μη κερδοσκοπική εταιρεία «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ (Ε.Σ.Υ.) ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ», για κοινωφελή σκοπό.
……………………………………………….
……………………………………………………

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

Εγκρίνει τη δωρεάν παραχώρηση τμήματος της πλατείας Περαίας, εμβαδού 6 τ.μ. στη μη κυβερνητική - μη κερδοσκοπική εταιρεία ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ (Ε.Σ.Υ.) ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ, χωρίς την χρήση μικροφωνικού συστήματος για τη διασφάλιση της ηχητικής ρύπανσης, για να χρησιμοποιηθεί από την εταιρεία με σκοπό την προσφορά υποστηρικτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών προς τους δημότες όσον αφορά την αποπληρωμή ατομικών τους χρεών (π.χ. εφορία, ασφ. Ταμεία, τράπεζες), κατά την ημερομηνία 01-08-2016 ημέρα Δευτέρα και ώρες από 19.00 μ.μ. έως 21.00 μ.μ……..¨.


Άλλος Δήμος αναθέτει σε δικηγόρο   ΜΕΛΕΤΗ - ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΕ  ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ  ΟΜΙΛΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!!!!!!  

Δείτε το σχετικό ένταλμα πληρωμής.




 Συμπέρασμα: Δεν υπάρχει σωτηρία !!!

(Ο πρόλογος της ανάρτησης από fb Νομικά Ανάλατα  )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...