Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Αποκλειστικό!!! Ακτιβίστικες ενέργειες για να επιστρέψει η τρόικα


Όμως αποκλείεται να γνωρίζετε ότι αυτή η ιδέα υλοποιείται αυτή την ώρα, από την ανάποδη, στη χώρα μας με σοβαρές επιπτώσεις στο πολιτικό μας σύστημα, το οποίο ήδη ταρακουνιέται συθέμελα.
Διαβάστε λοιπόν την κατ’ αποκλειστικότητα είδηση του ανταποκριτή μας.

Του ανταποκριτή μας
¨Ένα απρόσμενο και πρωτόγνωρο συμβάν κινητοποίησε πριν λίγες ώρες την ΕΜΑΚ.
Γνωστοί υποστηρικτές των μνημονιακών πολιτικών, λόγω της αποχώρησης των τροϊκανών και την απειλή τους να μην επιστρέψουν, μαζεύτηκαν σε κτίριο της οδού Νίκης με φάτσα στην πλατεία Συντάγματος και κάρφωσαν με ταβανόπροκες και λαμαρινόβιδες τους όρχεις τους με αίτημα να επιστρέψουν άμεσα οι ¨τρείς φίλοι είμαστε¨.
Εκλήθησαν άμεσα τα ΕΜΑΚ και με τανάλιες, μπλάκ εντ ντέκερ και κατσαβίδια προσπαθούν απεγνωσμένα να ελευθερώσουν τα ζωτικά όργανα ώστε οι ….να συνεχίσουν το....
έργο της παραγωγής πλεονάσματος.
Ενημερώθηκαν και κυβερνητικοί παράγοντες, οι οποίοι λόγω τους φόβου να γίνει γνωστό το συμβάν και να διασυρθεί η χώρα στο εξωτερικό, επικοινώνησαν πάραυτα με τον Γερμανό υπουργό οικονομικών κος Σόιμπλε ώστε να δώσει εντολή και να επιστρέψουν. Με ασφαλείς πληροφορίες, η απάντηση που εισέπραξαν ήταν ¨στ @ρ…. μου¨.

Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, ενώ όσοι ξεκαρφώνονται από τα συνεργεία της ΕΜΑΚ, παραλαμβάνονται από ασθενοφόρα και οδηγούνται στον Ευαγγελισμό για τα μπαλώματα.
Κόσμος συρρέει έξω από το κτίριο και παροτρύνει με το σύνθημα:
¨Και το τρίτο, το μακρύτερο!!!¨.


Μείνετε συντονισμένοι με …ψηλά τα χέρια και μακριά από την επίμαχη περιοχή, θα σας ενημερώνουμε με όλες τις εξελίξεις!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...