Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Γιάνη, προσοχή στις κακές παρέες !!!


Στις Βρυξέλλες, από 20 έως 22 Μαρτίου, η μάζωξη του German Marshall Fund (GMF) με ομιλητή τον SOROS και προσκεκλημένο τον κο Βαρουφάκη !!!

Στις Βρυξέλλες διοργανώνει το German Marshall Fund (GMF) κλειστό φόρουμ με επιλεγμένους προσκεκλημένους και ομιλητές για να συζητήσουν μια ευρεία γκάμα θεμάτων που αφορούν: Ρωσία, ενέργεια, εμπόριο και επενδύσεις, διεθνή πολιτική, τρομοκρατία, κλιματική αλλαγή, τρομοκρατία, διαδίκτυο, κλπ.

Διαβάζοντας τη λίστα των ¨PARTICIPANTS¨ (υπουργοί, βουλευτές, πολιτικοί, πρέσβεις, μεγαλοστελέχη τραπεζών - funds, εκπρόσωποι πολυεθνικών, πανεπιστημιακοί, διαμορφωτές κοινής γνώμης, κλπ, κλπ)  βρήκαμε ότι στη μάζωξη αυτή θα συμμετέχουν και ...
οι:

·       Yanis Varoufakis, Minister of Finance, Greece
·       Elena Panaritis, Senior Advisor to the Finance Minister, Greece
·       Niki Tzavela, Member, European Parliament

Επίσης, ανάμεσα στους ομιλητές συναντάμε και τον GEORGE SOROS, ¨FOUNDER AND CHAIRMAN, OPEN SOCIETY¨.
Εντύπωση προκαλεί ότι στη λίστα των ομιλητών είναι και ο ZORAN JOLEVSKI υπουργός της ΠΜΔΓ αλλά αναφέρεται ως, ¨MINISTER OF DEFENSE, REPUBLIC OF MACEDONIA¨ (!!!!)
Έχουμε αναφερθεί σε προηγούμενες αναρτήσεις (ΕΔΩ και ΕΔΩ) ότι το GMF, η …ΜΚΟ με τις διασυνδέσεις στα υψηλότερα κλιμάκια άσκησης της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής, αφενός αναγνωρίζει τα Σκόπια σαν Μακεδονία και αφετέρου πιέζει για είσοδο στο ΝΑΤΟ με πρόσχημα τη …Ρώσικη απειλή!!!

Θα συμπληρώσουμε όμως και κάποια άλλα στοιχεία για να σχηματίσετε μια καλύτερη εικόνα για το ρόλο αυτής της … ΜΚΟ ή καλύτερα του Think Tank, που ιδρύθηκε στην Δυτική Γερμανία το 1972.
Εξυπηρετεί το ιδεολόγημα του ευρωατλαντισμού, δηλαδή του αμερικανικού ηγεμονισμού. Είναι ιδιαίτερα δραστηριοποιημένο στο δικό μας βαλκανικό χώρο και την Ανατολική Μεσόγειο. Υλοποιεί μια δική του ατζέντα πλουσιοπάροχα και αδιαφανώς χρηματοδοτούμενη. Χρηματοδότες του GMF υπήρξαν κατά καιρούς όλα τα νατοϊκά κράτη, τα Υπουργεία Εξωτερικών Ελλάδας και Τουρκίας, …ευαγή ελληνικά ιδρύματα και μη, τουρκικά εμπορικά επιμελητήρια, κ.α.
Το GMF έχει αναλάβει εργολαβικά να αναγάγει την Τουρκία ως τον ευμενή ηγεμόνα των Βαλκανίων και της Ανατολικής Μεσογείου. Επίσης, έχει ταυτιστεί με την ατλαντικής έμπνευσης τουρκική στρατηγική απονομιμοποίησης της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στο πλαίσιο του ευρωατλαντισμού, λειτουργεί από το 1982 διατλαντικό πρόγραμμα ανάδειξης νέων ηγετών, το Marshall Memorial Fellowship (MMF).
Έτσι οικοδομείται η νέα ελίτ του ευρωατλαντισμού !!!
Η επιλογή των …Fellows γίνεται από συνεργαζόμενα με το GMF ιδρύματα , ΜΚΟ και οργανώσεις . Στην Ελλάδα, ο επιλογέας (Selection Partner) του προγράμματος για λογαριασμό του GMF είναι , με βάση την ιστοσελίδα του GMF, το ΕΛIΑΜΕΠ σε συνεργασία με το Ίδρυμα Νιάρχος.

Υ.Γ: Γιάνη δεν πάμε καλά !!!!

Περισσότερες πληροφορίες για το forum στο: http://brussels.gmfus.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...