Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Πρόβλημα με τη μετάβαση χιλιάδων συριζαίων στην Πάρο


Πρόβλημα παρουσιάστηκε με το αεροπλάνο που θα μετέφερε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στην Πάρο για τα εγκαίνια του νέου αεροδρομίου του νησιού.

Στο αεροδρόμιο εμφανίστηκαν 3 χιλιάδες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που ήθελαν να επιβιβαστούν τζάμπα στο αεροπλάνο αλλά δεν χωρούσαν.

Χίλιοι συριζαίοι κατάφεραν τελικά να μπουν στο αεροπλάνο αλλά αυτό δεν μπορούσε να απογειωθεί.

Αρχικά, υπήρχε η σκέψη να πάει το αεροπλάνο οδικώς στην Πάρο αλλά δεν υπάρχει δρόμος για την Πάρο.

Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας που άφησαν την Πάρο χωρίς οδική σύνδεση με την Αθήνα και δεσμεύτηκε -αφού τελειώσει με το σκίσιμο των Μνημονίων- να φτιάξει εθνική οδό για την Πάρο που θα φτάνει μέχρι το Καστελόριζο.

Τελικά, οι χιλιάδες συριζαίοι επιβιβάστηκαν στο Blue Star Patmos, αφού πρώτα κατέβασαν κάτω τρεις χιλιάδες Κινέζους ...
που πήγαιναν στη Σαντορίνη για να παντρευτούν.

Όταν το πλοίο έφτασε στη Σύρο, οι κάτοικοι της Σύρου υποδέχτηκαν στο λιμάνι τους συριζαίους με πανό που έγραφαν «Καλώς ήλθατε στην Πάρο» -για να κατέβουν στη Σύρο και να τονώσουν την αγορά του νησιού- και οι συριζαίοι κατέβηκαν επειδή είναι εντελώς ζώα.

Ο Αλέξης Τσίπρας έπεσε με αλεξίπτωτο στην Πάρο για να αποφύγει τους χιλιάδες θαυμαστές του που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο, αλλά το βράδυ θα πάει στη Μύκονο για να τραγουδήσει στο Nammos με τον Αντώνη Ρέμο και τους Gypsy Kings προς τιμήν του Λεονάρντο Ντι Κάπριο που βρίσκεται στην Ελλάδα στο πλαίσιο των γυρισμάτων της νέας του ταινίας, όπου υποδύεται έναν Έλληνα πρωθυπουργό που ήταν πολύ μεγάλο λαμόγιο.

(Μου αρέσει πολύ που η κυβέρνηση Τσίπρα διαμαρτύρεται πως γράφονται και λέγονται ψέματα και συκοφαντίες σε βάρος της. Παιδιά, είναι επειδή εσείς ήσασταν και είστε απόλυτα ειλικρινείς και δεν λέτε ποτέ ψέματα.)

Αναδημοσίευση από: pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...