Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Το πρόγραμμα HELIOS … έδυσε ?????


Ούτε κουβέντα στην ανακοίνωση του ΥΠΕΚΑ, μετά την συνάντηση με τον Horst Reichenbach,  για το πρόγραμμα HELIOS! Μια γενική αναφορά μόνο για τις ΑΠΕ και thats it!!
Λέτε να κατάλαβαν το μέγεθος της ΦΟΥΣΚΑΣ και να άλλαξαν πορεία ??
ΜΑΚΑΡΙ!!!

Η ανακοίνωση:
¨Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής συναντήθηκε σήμερα, Τετάρτη 4 Ιουλίου, με τον επικεφαλής της Ομάδας Δράσης για την Ελλάδα, Horst Reichenbach.
Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο Υπουργός ΠΕΚΑ, Ευάγγελος Λιβιεράτος, και ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης για την Ελλάδα, Horst Reichenbach, έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:
 Horst Reichenbach: Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό, τον κ. Λιβιεράτο για την υποδοχή που μας επιφύλαξε. Υπήρξαν κάποιες συζητήσεις για συγκεκριμένους τομείς που θα συνεχίσουμε τη συνεργασία σε τομείς που είναι πολύ σημαντικοί για την Ελλάδα. Αναφέρομαι στη διαχείριση τον απορριμμάτων, στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και στο Κτηματολόγιο. Αυτά είναι τρία θέματα πολύ μεγάλη σημασίας τα οποία θα επηρεάσουν σημαντικά την ανάπτυξη της Ελλάδας. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχιστεί αυτή η συνεργασία.
Σας ευχαριστώ.
Ευ. Λιβιεράτος: Καλωσορίσαμε σήμερα στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής τον κ. Ράιχενμπαχ και την ομάδα του. Θα ήθελα να θυμίσω ότι η ομάδα αυτή υπό τον κ. Ράιχενμπαχ έχει προσκληθεί από την Ελληνική Κυβέρνηση, ώστε να βοηθήσει στη διατύπωση κάποιων νέων προτάσεων για τα θέματα που αναφέρονται στο περιβάλλον, στην ενέργεια και στην διαχείριση του χώρου. Επομένως είναι μια ομάδα που μας βοηθά. Και η σημερινή συζήτηση ήταν πάρα πολύ καλή, έγινε σε πολύ καλό κλίμα με πλήρη αντίληψη των προβλημάτων.
Πιστεύουμε ότι αυτή η καλή συνεργασία με την task force, δηλαδή με αυτή την ομάδα βοήθειας και συνεργασίας θα συνεχίσει και στο μέλλον. ¨

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

... Μάλλον η επιτροπή θα μελετάει την εξέλιξή του.
http://www.econews.gr/2012/05/09/ypeka-ypex-ilios-ydrogonanthrakes/

archaeopteryx είπε...

πιάσε λήγο ήλιο και εσύ, μπορείς

katalytikos είπε...

Αρχαίε, καλο!!!
Ενεργειακή πηγή ανεξάντλητη!!! Κάτι μεταξύ ΑΠΕ και πυρηνικής!!!

katalytikos είπε...

Ανώνυμος 4:14
Αλήθεια υπάρχει ακόμη αυτή η επιτροπή??? Πρέπει να μάθουμε τι έχει γίνει μέχρι σήμερα....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...