Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Βουτιές στα ρηχά

Ούτε ο ΟΜΠΑΜΑ δεν μας σώζει

Με τα πλάτσα πλούτσα των συγκυβερνώντων δεν υπάρχει περίπτωση σωτηρίας! Πιθανότερη κατάληξη είναι να χορτάσουν μόνο οι καρχαρίες μεγάλοι και μικροί, ημεδαποί και αλλοδαποί.


Καλοκαίρι εδώ που τα λέμε δεν μύρισε!!
Από τη μια το success story και οι επιπτώσεις του και από την άλλη η πολυεπίπεδη συγχρονισμένη (όπως στην κολύμβηση) μ@λ@...  αρμοδίων-συναρμοδίων-αναρμοδίων, η οποία έχει χτυπήσει κόκκινο!
Και γιατί να το κρύψομε άλλωστε?? Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι!!!

Παίρνουμε όμως μια καλή δόση καλοκαιριού από τα καλά ΜΜΕ έντυπα και ηλεκτρονικά, τα οποία παρουσιάζουν celebrities, ενίοτε και πολιτικούς, πολλάκις την ημέρα κυρίως με τα οπίσθιά τους και με ολίγη από μπούστο για να περιγράψουν τον …καύσωνα, την κρίση και γενικά τον κακό τους τον καιρό.

Αλλά φίλοι, το πρόβλημα το δικό μας είναι άλλο.
Με έχουν δαγκώσει, όχι μόνο τα κουνούπια του Δ. Νείλου, αλλά και του Α. Νείλου, του Μισσισιπή, του Αμαζόνιου και του Ποδονίφτη!! Το δέρμα μου, ακόμη και στα επίμαχα σημεία είναι κόκκινο πουά!! Ούτε με την ξύστρα, που ξύνουμε το τυρί, δεν ησυχάζω.

Επίσης,...
Μετά από οικογενειακό συμβούλιο σε στρογγυλό τραπέζι και με τις φωτογραφίες του Τόμσεν, του Στουρνάρα και του Θεοχάρη στη μέση δίπλα από το βάζο, με τα μαραμένα γιούλια και βιόλες, να μας εποπτεύουν μην κάνουμε καμιά στραβή, αποφασίσαμε να επισκεφθούμε τη θάλασσα!!
Για ΠΟΡΤΟ-ΚΑΤΣΙΚΙ ξεκινήσαμε, αλλά ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ καταλήξαμε λόγω ΠΟΡΤΟ-ΦΟΛΙ.
Εμείς γι αλλού κινήσαμε γι αλλού κι αλλού (ντ αλλού) η ζωή μας πάει, που λέει και το άσμα.

Τι ψόφος ρε αδέρφια!! ούτε το δακτυλάκι μου δεν κατάφερα να βρέξω. Θα το επιχειρήσω πάλι, αλλά θα ανάψω και μαγκάλι στην παραλία και με μια κουβερτούλα παραμάσχαλα.
Πού είναι η κλιματική αλλαγή, με την αύξηση της θερμοκρασίας και τον ιδρώτα να τρέχει, που μας υπόσχονται τα τελευταία δέκα χρόνια και βάλε?  Όμως έχει και επιπτώσεις!!! Κάποια ΟΙΚΟ – ΜΜΕ υπέρμαχοι των κλιματικών αλλαγών, τώρα που δεν τους βγαίνει το θέμα τρομοκράτησης λόγω αύξησης της θερμοκρασίας, βάλθηκαν να τρομοκρατούν και να ¨φυτεύουν¨ τους εργαζόμενους τους. Αν έχετε προσέξει, όταν λοξοκοιτάτε προς ΣΚΑΙ μεριά, κρύος ιδρώτας πιάνει τη κα Σούζυ Q όταν ο κος Άρης P επιμένει να μάθει επίμονα, πότε επιτέλους η θερμοκρασία θα φθάσει 50Ο  υπό σκιάν.

Όλα καλά λοιπόν και

καλά να περνάτε όσοι την έχετε κάνει σε παραλίες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...