Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ: Ποιος έχει σειρά???


Αναγνώστης έγραψε:

¨Πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την Παρασκευή 13-9-2013 χρειάστηκε να επισκεφθώ για ένα προσωπικό μου θέμα το κεντρικό κτίριο του ΥΠΕΚΑ στην οδό Αμαλιάδος στους Αμπελόκηπους.
Στην είσοδο του κτιρίου είχαν συγκεντρωθεί περίπου 30 υπάλληλοι με πανό κατά της διαθεσιμότητας – κινητικότητας. Δεν είχε αποκλεισθεί η είσοδος οπότε μπήκα στο κτίριο πήγα στο αρμόδιο γραφείο και πήρα τις απαντήσεις στα ερωτήματά μου.
Βγήκα έξω μετά από μισή ώρα περίπου τα ίδια άτομα παρέμεναν στην είσοδο.
Αποφάσισα να ρωτήσω κάποιους παρευρισκόμενους για τα αίτια της συγκέντρωσης. Η απάντηση ήταν ότι απεργούν γιατί 150 συνάδελφοί τους βγαίνουν σε διαθεσιμότητα..
Ξαναρώτησα λοιπόν με απορία ¨ εδώ είστε 30, πού είναι οι 150 που απολύονται??
Η απάντηση,
ΣΙΩΠΗ και ΑΜΗΧΑΝΙΑ
Αλήθεια τι συμβαίνει??? Έχετε εσείς κάποια απάντηση??¨.

Φίλε αναγνώστη
Την ....
ίδια απορία έχουμε και εμείς!!
4 χρόνια έχει ρημάξει η χώρα!! Εργασιακά δικαιώματα, μισθοί, συντάξεις, ανεργία, παιδεία, υγεία, …μεταρρυθμίστηκαν διαρθρωτικά.
Πού είναι το 1.500.000 άνεργοι στις όποιες κινητοποιήσεις γίνονται?? Μήπως έχουν συνεντεύξεις για εργασία και δεν προλαβαίνουν??

Δυστυχώς μας έπεισαν για τους …κακούς απεργούς και τα προβλήματα που δημιουργούν στην εμπορική κίνηση των πόλεων.
Θυμηθείτε πώς αντιδρούσαν οι μαγαζάτορες στο κέντρο της Αθήνας για τις κινητοποιήσεις διαφόρων ομάδων. Όταν γινόταν απεργία, αντί να σκεφτούν ότι αν ο κόσμος δεν έχει δουλειά και λεφτά δεν θα έχουν πελατεία, γκρίνιαζαν γιατί θα ήταν κλειστοί οι δρόμοι και δεν θα πάει κόσμος να ψωνίσει. Τώρα λοιπόν που δεν πάει ο κόσμος γιατί δεν έχει λεφτά, τι έχουν να πουν?

Και βέβαια δεν ξεχνάμε τη μαγική εικόνα:
Οι ίδιοι και οι ίδιοι συνδικαλιστές της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ και μάλιστα στελέχη των κομμάτων που συγκυβερνούν, σαν να μην άλλαξε τίποτα!!

Φίλε αναγνώστη
Αυτά βλέπουν οι εταίροι και συνεταίροι και συνεχίζουν ακάθεκτοι το … έργο τους!!!!
Όμως, τώρα δεν είναι ώρα  για ψυχοθεραπεία αλλά η ώρα της κοινής δράσης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να τονίσουμε πως σήμερα και αύριο απεργούν οι καθηγητές και δάσκαλοι, δεν είχαν απεργήσει όταν απεργούσαν οι δημοτικοί αστυνομικοί, ούτε οι δημοτικοί αστυνομικοί απεργούσαν όταν απεργούσαν οι εργαζόμενοι του Μετρό, οι οποίοι με τη σειρά τους δεν απέργησαν μαζί με τους γιατρούς, οι οποίοι γιατροί δεν απέργησαν με τους υπάλληλους της ΕΡΤ, οι οποίοι υπάλληλοι δεν απεργήσαν μαζί με τους δικηγόρους, οι οποίοι δικηγόροι δεν απεργήσαν μαζί με τους δικαστικούς, οι οποίοι δικαστικοί δεν απεργήσαν με τους αγανακτισμένους αφού το χωράφι του γείτονα εξάλλου καιγότανε τότε, όχι το δικό τους.Απλά πράγματα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...