Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Το μποζόνιο του Higgs, ο Άδωνις και η κα Ζ. Μακρή

Θα πείτε τι σχέση έχει το ΕΣΥ και το CERN
Αυτή την απορία είχαμε και μείς όταν είδαμε την απόφαση του Υπουργού Υγείας (ΕΔΩ) με θέμα:  
¨Έγκριση μεταβάσεως στο εξωτερικό (Γενεύη, 26-29/11/2013) της κας Ζωής (Ζέττας) Μακρή, Υφυπουργού Υγείας, και της κας ……….., Προϊσταμένης του Τμήματος Ανάπτυξης Διεθνούς Συνεργασίας της Δ/νσεως Διεθνών Σχέσεων, προκειμένου να συμμετάσχουν σε συναντήσεις στις 27-11-2013 με τον Γενικό Δ/ντή του CERN, κον Χόϊερ, και  ………¨.

Αρχίσαμε λοιπόν τις υποθέσεις και τα σενάρια.
Ας τα μοιρασθούμε μαζί:
1: Οι υπεύθυνοι του CERN αποφάσισαν να αναθέσουν την υγειονομική περίθαλψη των εργαζομένων στον πειραματικό σταθμό, στον  ΕΟΠΥΥ (..ίσως και την συνταξιοδοτική ασφάλιση στο ΙΚΑ).
2: Εντυπωσιάστηκαν οι υπεύθυνοι με την επιτάχυνση διάλυσης του συστήματος υγείας στην Ελλάδα και κάλεσαν τους αρμοδίους να μάθουν το μυστικό για...
άμεση εφαρμογή ώστε να επιταχύνουν τον επιταχυντή.
3: Θέλουν να επιβεβαιώσουν τη φήμη ότι τα μποζόνια του Higgs κυκλοφορούν ελεύθερα στην Ελλάδα, οπότε ποιος ο λόγος να τα ψάχνουν με πανάκριβα πειράματα σε τούνελ και κατακόμβες.
4: Να επισείσουν την προσοχή ότι οι συγκρούσεις με το ΣΥΡΙΖΑ ελλοχεύουν τον κίνδυνο δημιουργία μαύρης τρύπας και ρουφήχτρας.
5: Φοβήθηκαν ότι το σωματίδιο του Θεού, με αυτά που βλέπει στην Ελλάδα, να πάρει των οματιών του και να εξαφανισθεί μια και καλή από προσώπου γης.
6: Θέλουν να ενημερώσουν την πολιτική ηγεσία ότι ανακάλυψαν νέο σωματίδιο το καναπεδόνιο, που κρατά κολλημένους τους Έλληνες στον καναπέ.
7: Περιμένουν την εξαΰλωση των Ελλήνων, λόγω της χρήσης γενοσήμων με τη σέσουλα και θέλουν να ζητήσουν καμπόσους ως πρώτη ύλη για τα πειράματα αντιύλης.
8: Ζητούν να σταματήσουν να σκέπτονται και να συσκέπτονται οι κυβερνητικοί παράγοντες, διότι οι άπειρες στροφές των εγκεφάλων δημιουργούν ηλεκτρομαγνητικά κύματα και αυτά με τη σειρά τους προκαλούν παρεμβολές και προβλήματα στην ομαλή διεξαγωγή του πειράματος.
κλπ, κλπ, κλπ

Όμως ας μην βιαζόμαστε και ας περιμένουμε τα αποτελέσματα της συνάντησης, που πραγματοποιείται σήμερα.

Πείτε μας και σεις την άποψή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...