Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Παιδόφιλοι, στελέχη των ¨πρασίνων¨ της Γερμανίας, κακοποίησαν σεξουαλικά 1000 παιδιά !!!

Και τώρα ζητούν συγνώμη…

Τώρα ζητούν συγνώμη οι ¨πράσινοι της Γερμανίας για τις θέσεις που είχαν υπέρ της νομιμοποίησης του σεξ με παιδιά, κατά τη δεκαετία του 1980 και αρχές της δεκαετίας του 1990. Παραδέχονται ότι είχαν εκτεταμένες διασυνδέσεις με pedosexual κινήσεις και συμμετείχαν μάλιστα και σε εκστρατείες με στόχο την νομιμοποίηση του σεξ με τα παιδιά.

Πριν λίγους μήνες ανακοίνωσαν το πόρισμα της έρευνας, που είχαν αναθέσει το 2013, για να μάθουν την έκταση των επιπτώσεων των θέσεων που τότε στήριζαν. Ένας από τους συντάκτες της έκθεσης της επιτροπής έρευνας, δήλωσε το Μάρτιο του 2015 ό,τι ο αριθμός των παιδιών, θυμάτων της ....
σεξουαλικής βίας, ανέρχεται σε 1000 περίπου !!!
Οι εκπρόσωποι του κόμματος των πρασίνων δήλωσαν επίσης ότι ανέχθηκαν τουλάχιστον δυο παιδεραστές μεταξύ των στελεχών τους και ο ένας μάλιστα καταδικάσθηκε για 13 περιπτώσεις παιδοφιλίας.!!!

Θυμίζουμε και την περίπτωση του γνωστού ¨πράσινου-οικολόγου¨ Ντανιέλ Κον Μπεντίτ, ο οποίος στο βιβλίο του The Great Bazaar, που κυκλοφόρησε το 1975, φέρεται να υποστηρίζει την παιδεραστία και μάλιστα αναφέρει ότι είχε «σεξουαλικές αλληλεπιδράσεις» με παιδιά, όταν εργαζόταν σε αντιαυταρχικό νηπιαγωγείο, τη δεκαετία του '70 !!!!

Και θέλουν να σώσουν και τον πλανήτη ….

ΠΗΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...