Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΠΑΣΟΚ: Γίνε και εσύ ¨ΝΟΝΟΣ¨ μπορείς !!!

Πείτε ότι θέλετε, αλλά όχι άλλο ¨πράσινη¨ ανάπτυξη!!!

Συνέδριο στο ΠΑΣΟΚ και ψάχνουν λέει καινούργιο όνομα, σύμβολα και πολιτικές!!
Εδώ που τα λέμε για μ@...ες  ψάχνουν, αλλά ας είναι…
Άντε λοιπόν να βοηθήσουμε και μείς!!
Για το σήμα πιστεύουμε ότι η αρχική φωτο ταιριάζει απόλυτα!!
Για το όνομα προτείνουμε να προκύψει με αναγραμματισμό, για να μην πάνε χαμένα τα 5 γράμματα, έτσι όπως τα κατάντησαν και που έχουν …καρφωθεί βαθιά στον εγκέφαλο, στην καρδιά, στο στομάχι, στα έντερα (…να μην επεκταθούμε παρακάτω ) και γενικά σε όλα τα ζωτικά όργανα των Ελλήνων.
Θα λέγαμε κάτι μεταξύ ΠΟΚΑΣ ( θυμίζει τζόγο, χρηματιστήριο, κλπ), ΠΑΟΚΣ (παραπέμπει σε ποδόσφαιρο), ΚΑΠΟΣ (δηλώνει μια …αμηχανία, μια …ευγένεια), ΣΚΑΠΟ (κάτι από καρέκλες εξουσίας μικρού μεγέθους) και ότι άλλο εσείς νομίζετε καλύτερο.

Θα πάνε λέει 4000 νοματαίοι!!
Στην αρχή....
αναρωτηθήκαμε: Υπάρχουν ακόμη τόσοι πολλοί??
Αλλά το ξανασκεφτήκαμε και είπαμε ότι μόνο οι συνδικαλιστές (ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, κλπ), τα Golden Boys - Girls, τα διευθυντικά στελέχη του δημοσίου και αυτοί που σήμερα κυβερνούν ουσιαστικά, γεμίζουν το Ολυμπιακό στάδιο και βάλε…. 

Αυτό το κύμα επιστροφής και η κοσμοσυρροή δικαιολογείται λόγω και της επανάκαμψης των Σκανδαλίδη, Γκερέκου, κλπ. Οι Έλληνες, μετά τις δηλώσεις πίστης και αφοσίωσης των προαναφερομένων, ξέχασαν φτώχεια, μισθούς, συντάξεις, ανεργία, πείνα, αρρώστιες και συνωστίζονται στις κλαδικές και στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ για μια φρέσκια ταυτότητα μέλους.

Θα έχετε προσέξει επίσης ότι το σχετικό σπικάζ για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και τον αρχηγό του, για το MEGAλο κανάλι είναι κάτι σαν την προαναγγελία του επόμενου επεισοδίου της ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ (γνωστό τουρκοσήριαλ). Μέλι και σερμπέτι στάζουν τα ρεπορτάζ του Ιορδάνη από την Ιπποκράτους και οι εξηγήσεις της Όλγας, του Παύλου και του Γιάννη!!!

Γρήγορα …σύντροφοι γιατί μας έχει φάει η αγωνία και η φαγούρα!!
Ανασυνταχθείτε και βουρ στον πατσά!!!
Τώρα αρχίζει το ξεπούλημα!!!
Έτσι κι αλλιώς το πεδίο είναι ελεύθερο, οι άλλοι είναι βαθιά νυχτωμένοι…

Πού σαι ΜΕΛΙΝΑ να δεις τι άφησες πίσω…
Όχι μόνο ¨δεν αρέσουν¨, όπως έλεγες, αλλά προκαλούν φόβο και τρόμο !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...