Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

ΓΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΑ ΠΑΛΟΥΡΙΑ

Του συνεργάτη: SISIFUS

         Βρε, βρε, βρε!!Καλώς τους κι ας αργήσανε!!!Δεν πρόλαβαν να το υπογράψουν και άρχισε η διαδικασία κατασχέσεων για οφειλές άνω των 300 ευρώ. Εφορίες, δικαστικοί επιμελητές, ραβασάκια, κατασχέσεις και πλειστηριασμοί, η μηχανή πήρε μπροστά. Και πάνω που διερωτόμασταν εάν δούλευε το κράτος!!Δούλευε, δούλευε!!

         Επιτέλους, μπαίνει μια τάξη. Τι χρωστάς, βρωμερέ και σιχαμένε «φοροφυγά» αυτού του τόπου? 500 ευρώ? Υπό τις παρούσες συνθήκες? Και δεν αισχύνεσαι? Και έχεις μούτρα να κυκλοφορείς στο δρόμο? Την ώρα που η πατρίδα σου  υποφέρει????? Χτυπιέται στα πατώματα? Ποδοπατιέται από ξένη …μπότα? Σου δίνουμε μια ευκαιρία να επανορθώσεις, να σώσεις το κύρος σου και την χαμένη σου αξιοπρέπεια!!!Σου παίρνουμε το μηχανάκι, το αυτοκινητάκι, κι ας το έχεις ακούνητο (μη σαπίσει κι όλας), το φορτηγάκι (αφού δεν έχεις και τίποτα να μεταφέρεις) κι αν δεν είσαι καλό παιδί, θα σου πάρουμε το σπίτι (θα τις προλάβουμε τις τράπεζες), θα βγάλουμε τη μάνα σου στο κλαρί, θα πουλήσουμε τα παιδιά σου κι αν δεν ικανοποιηθούμε …θα σου....
πάρουμε και το σκάλπ για να σε θυμόμαστε!!!!!

         Αιωνία η μνήμη σου, καημένε έλληνα που πίστεψες σε δαύτους, τους μοντέρνους σωτήρες!!! Στους οποίους διέφυγε κάτι ...μικρό, εσκεμμένα ή μη!!Ότι αυτό που κυβερνούν δεν είναι μόνο οι κάμποι, τα άγρια ψηλά βουνά, οι θάλασσες και τα ποτάμια!!!!! Κάπου υπάρχουν και οι άνθρωποι!!!!!Βέβαια, αν κρίνει κανείς από τον τρόπο που ασκούν εξουσία στη χλωρίδα και την πανίδα της πατρίδας μας …άσε μας, εμάς τα δίποδα, να πάμε στο διάολο!!!!

         Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους εσάς, που σας ταΐζουμε και σας ποτίζουμε χρόνια και με το παραπάνω κι ας αποτελείτε πλεόνασμα ανθρώπινου δυναμικού σε ένα ήδη λάθος οργανόγραμμα, γιατί μας ανοίξατε τα μάτια. Μας κάνατε καχύποπτους και αμφισβητίες!!!!Μας δώσατε ένα γερό σπρώξιμο και όσο βλέπουμε τον γκρεμό, αξιολογούμε καλύτερα τη ζωή και …εσάς φυσικά!!!!!!
Φιλάκια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...