Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Μια απίστευτη είδηση!!!

Του ανταποκριτή μας:

¨Φοβερή έκπληξη ένιωσαν οι πυροσβέστες, μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς σε Αιγαιοπελαγίτικο νησί, όταν έφθασαν στην κορυφή  λόφου της περιοχής.
Άνδρας ψηλός γυμνασμένος με γυαλιά outfit, μέσα σε κανό και κρατώντας κουπί στα χέρια, βρέθηκε να ίπταται από τα κλαδιά, upside down, του μοναδικό δέντρου που είχε γλυτώσει το κάψιμο.
Αφού τον κατέβασαν και μη πιστεύοντας στα μάτια τους, προσπάθησαν να καταλάβουν πώς βρέθηκε εκεί.

Ο ναυαγός του βουνού σε σύγχυση και με εμφανή ακόμη τα σημάδια του πανικού, τους έδωσε να καταλάβουν ότι ο κουβάς του ελικοπτέρου, που συμμετείχε στην κατάσβεση, τον ρούφηξε μαζί με το νερό από παρακείμενη παραλία και τον άδειασε στην κορυφή.
Με σπαστά ελληνικά επιμένει ότι έχει διατελέσει και πρωθυπουργός σε βαλκανική – μεσογειακή χώρα.
Ανακρίσεις διεξάγουν πολλές...
αρμόδιες υπηρεσίες για να δουν εάν η ενέργεια του πιλότου έγινε εξεπιτούτου και εξεπίτηδες.
Κάτοικοι της περιοχής, που συμμετείχαν στην κατάσβεση, πιστεύουν ότι λέει αλήθεια και επέμειναν να τον αφήσουν να ίπταται με το κανό για να προσελκύσουν τουρίστες. Οι εστιάτορες μάλιστα υποσχέθηκαν να μειώσουν 50% τις τιμές!!

Τελικά επικράτησε η άποψη των ψυχραιμότερων και μετά την επιχείρηση ξεκρεμάσματος - αποκαθήλωσης και αφού ήπιε νερό και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, τον έβαλαν με το κανό στη θάλασσα και άρχισε να λάμνει προς Γιβραλτάρ, γιατί όπως ο ίδιος δήλωσε, πρέπει να μεταβεί άμεσα στη Ματσατσούτσες για να διδάξει σε πανεπιστήμιο της περιοχής!!

TROLL!!!!!!!!!!!!!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

Η.Κ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...