Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Μια και μιζωμένη!!!

Ένα εξοπλιστικό τη μέρα, την πείνα κάνει πέρα

Πανικός στο κέντρο!!
Όπως μας ενημέρωσε ο REPORTER μας, χιλιάδες κόσμου κατευθύνεται από τις πρώτες πρωινές ώρες στο κέντρο προς την Τράπεζα της Ελλάδος και παρά την αργία, για να πάρουν σειρά και να επιστρέψουν μέρος από μιζούλες, μίζες, μιζάρες.

Μετά τις απολογίες των πρώτων συλληφθέντων και τα αλληλοκαρφώματα, αφού ο κάθε απολογούμενος καρφώνει από 10 – 20 άλλους με αποτέλεσμα ο αριθμός των ¨ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ¨ να αυξάνει με γεωμετρική πρόοδο, ο αριθμός των υπόπτων πρέπει  να έχει ξεπεράσει τον πληθυσμό της χώρας.  

Οι δωροδοκηθέντες και ευεργετηθέντες, έχοντας …κλ@σει μέντες όπως λέει ο λαός, κλαίνε και οδύρονται στα σαλέ των Άλπεων φοβούμενοι ότι σύντομα θα κληθούν να απολογηθούν, οπότε αποφάσισαν να επιστρέψουν τα …δώρα .
 Οχήματα ¨ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΙ¨  φορτωμένα με ντιβανομπάουλα, μπαουλοντίβανα, ντιβανοκασέλες, ψαροκασέλες, σκρίνια, κομοδίνα κλπ,  τίγκα στα ευρώ ,αλλά και με απλά βαλιτσάκια προσπαθούν να προσεγγίσουν τα κεντρικά κτίρια της τράπεζας και να δηλώσουν έμπρακτη μεταμέλεια με το αιτιολογικό ¨φταίει η κακιά η ώρα¨ ή ¨μια και μιζωμένη¨, κλπ!!

Μποτιλιάρισμα παρατηρείται στις εισόδους της πόλης, διότι πολλοί και από άλλα μέρη της έρμης τούτης χώρας....
αποφάσισαν να μετανοήσουν. Το μεγαλύτερο πρόβλημα παρουσιάζεται στα διόδια της Μ@λ@κ@σας, όπου μάλιστα εκπρόσωποι κομμάτων με σημαιάκια τους προϋπαντούν με το σύνθημα ¨ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ¨.

Παρουσιάσθηκε όμως και άλλο σοβαρό πρόβλημα και η κυβέρνηση θα πρέπει να το λύσει σύντομα!!!
Κάποιοι δεν έχουν πλέον μετρητά και τώρα θέλουν να επιστρέψουν τράπεζες, δρόμους, γήπεδα, βίλες, εμπορικά κέντρα, ανεμογεννήτριες, αεροδρόμια, πισίνες μέχρι και σάουνες, όργανα γυμναστικής, χρυσά κουτάλια - κουτάλες - πιρούνια και άλλα κατσαρολικά, κλπ. Όπως διέρρευσαν κυβερνητικοί κύκλοι, η απόφαση του οικονομικού επιτελείου είναι να τους τα δωρίσει, διότι άλλως, πιθανές υπερβάσεις των δημοσιονομικών εσόδων, θα ανατρέψουν το στόχο που έχει τεθεί με τα τέλη κυκλοφορίας και τον φόρο ακινήτων και δεν θα μπορέσουν να διαχειρισθούν το πλεόνασμα.

Φυσικά, όπως το έχετε ψυλλιαστεί, έχει παρέμβει αυτεπάγγελτα και η δικαιοσύνη!!!
Με απίστευτη ταχύτητα, όπως ενήργησε και στην περίπτωση του χρηματιστηρίου και ξεκινώντας από τα κάτω προς τα πάνω (as usual) έχει ήδη ταυτοποιήσει - εντοπίσει αυτούς που έλαβαν καμιά σκανδάλη ή κανένα αορτήρα ή άντε και κανένα κοντάκι από τα εξοπλιστικά. Δυσκολεύεται όμως να εντοπίσει αυτούς που πήραν ολόκληρα αεροπλάνα, ελικόπτερα, τάνκς και υποβρύχια, γιατί οι ενδείξεις δεν είναι αποχρώσες αλλά μόνο όζουσες. Κάποιοι μάλιστα κακοπροαίρετοι δηλώνουν ότι σε αυτούς θα φθάσουν μετά από πολλά τέρμινα, ό εστί μεθερμηνευόμενον, αιώνες!!
Εμείς δεν το πιστεύουμε διότι έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Μας έχουν πείσει, προς τούτο, τα καλά ΜΜΕ

Ρεεε πως μας δουλεύουν!!!!!
Μπας και τα θέλει ο κ… μας???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...