Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Μυστική συνάντηση έκπληξη της κας Μέρκελ την Παρασκευή!!







Έλα πουλί στο τόπο σου…











Τις λίγες ώρες που θα παραμείνει στην Αθήνα η κα Μέρκελ, στη διάρκεια της έκτακτης επίσκεψης για να εορτάσει την έξοδο μας στις αγορές, έχει προγραμματίσει συνάντηση έκπληξη, η οποία κρατήθηκε μυστική από την Ελληνική αλλά και τη Γερμανική κυβέρνηση.

Το μεγάλο μυστικό είναι ...
ότι η κα Μέρκελ βλέπει μανιωδώς τη σειρά ΚΑΤΩ ΠΑΡΤΑΛΙ του ΜΕΓΚΑ!!
Μάλιστα έχει επιστρατεύσει ολόκληρο επιτελείο για να βάζουν γερμανικούς υπότιτλους στα επεισόδια του σήριαλ κάθε Δευτέρα.

Αρχικά της άρεσε ο τίτλος, επηρεασμένη προφανώς από την ονομασία των ομόσπονδων γερμανικών κρατιδίων, όπως Κάτω Σαξονία, κλπ
Στη συνέχεια όμως ανακάλυψε ότι η υπόθεση  και το όλο concept του σήριαλ ανταποκρίνεται πλήρως στην εικόνα που είχε στο μυαλό της για τη χώρα μας, όταν θα έβγαινε από την κρίση.
Θα επισκεφθεί λοιπόν στους χώρους γυρισμάτων του σήριαλ για να γνωρίσει τους συντελεστές και ζήτησε να συνοδεύεται από τα στελέχη του δελτίου ειδήσεων των 8 του καναλιού, αναγνωρίζοντας την συμβολή τους στην μετατροπή της Ελλάδας σε ΚΑΤΩ ΠΑΡΤΑΛΙ.

Φήμες, που προς το παρόν δεν έχουν επιβεβαιωθεί, μιλούν ότι η κας Μέρκελ σκέφτεται σοβαρά να θέσει ως προαπαιτούμενο για την εκταμίευση της επόμενης δόσης την αλλαγή του ονόματος της χώρας σε ΚΑΤΩ ΠΑΡΤΑΛΙ.
Ελπίζουμε να μην επιβεβαιωθούν.

Τέλος καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι παράπονα εξέφρασαν οι υπεύθυνοι του συγκροτήματος ΣΚΑΙ για την μεροληπτική συμπεριφορά της κας Μέρκελ υπέρ του ΜΕΓΚΑ.
Το πρόβλημα όμως λύθηκε μετά την υπόσχεση ότι θα τους παρασημοφορήσει το φθινόπωρο σε ειδική τελετή στην Πύλη του Μαγδεμβούργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...