Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ALERT: Επιστρέφουν τις αναλήψεις !!!

DIGNITY ή ΘΑΝΑΤΟΣ

Του Reporter μας

Απίστευτη αλλαγή του κλίματος πανικού που επικράτησε τις προηγούμενες ημέρες λόγω του capital control. Οι ουρές χιλιομέτρων έξω από τις τράπεζες συνεχίζονται, αλλά με αντίθετη ροή χρημάτων.
Άνδρες, γυναίκες, νέοι, γέροι και παιδιά με σακούλες γεμάτες ευρώ προσέρχονται στις τράπεζες για να τα επανακαταθέσουν.

Επειδή τα ΑΤΜ δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν την αυξημένη ευρωπλημμύρα , μια και οι τράπεζες παραμένουν ακόμη κλειστές, οι καταθέτες τα βάζουν κάτω από την πόρτα ή από τις γρίλιες των παραθύρων.

Με ανοιχτό το στόμα ρωτήσαμε γιατί συμβαίνει αυτό.
Ένας συνταξιούχος μας έδωσε την απάντηση:
¨Παιδί μου, στην αρχή δεν είχαμε καταλάβει τι ακριβώς εννοούσαν τα κείμενα «Reforms for the completion of the Current Program and Beyond» και «Preliminary Debt sustainability analysis», που αναφέρονται στο ψηφοδέλτιο του δημοψηφίσματος. Όταν όμως, μετά από ταχύρρυθμα μαθήματα εκμάθησης αγγλικών με τη συνδρομή του Μιχελογιαννάκη, τα μεταφράσαμε, αποφασίσαμε ότι η DIGNITY (αξιοπρέπεια) μας, είναι πάνω απ΄όλα.
Αδειάσαμε λοιπόν την ντιβανοκασέλα από τα ευρώ και τα φέραμε για να καταθέσουμε. Οι διατροφικές μας ανάγκες είναι εξασφαλισμένες μια και τα βλίτα αυτόν τον καιρό αφθονούν, καθαρίζουν  το έντερο και διευκολύνουν το χέσιμο.¨.

Οι κυβερνητικοί παράγοντες ενθουσιασμένοι και δικαιωμένοι από την πρόβλεψή τους για ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ και ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ, αποφάσισαν την άμεση πληρωμή δόσεων σε δανειστές, ΕΚΤ, ΔΝΤ, μέχρι και το 2020, δίνοντας και ένα επιπλέον μπουρμπουάρ, ένα καφάσι μπύρες, στη Λαγκάρντ, Μέρκελ, Σόιμπλε, Γιούνκερ, Τόμσεν, Ντάισεμπλουμ, για τη βοήθεια τους.

Στη σύσκεψη έπεσε και ...
η ιδέα να μετατρέψουν τα ΑΤΜ, μια και δεν θα χρησιμοποιούνται πλέον, σε κάτι χρήσιμο και ωφέλιμο.
Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις απορρίφθηκε η πρόταση του κου Φίλη για μετατροπή των ΑΤΜ σε αυτόματα μηχανήματα παροχής μακαρονιών διαφόρου διαμετρήματος, με το σκεπτικό ότι οι Έλληνες και Ελληνίδες δεν πρέπει να τρέχουν στις παραλίες καλοκαιριάτικα με περιττά κιλά, πατσοκοιλιές και κυτταρίτιδα.

Τελικά κατέληξαν ότι από αύριο τα ΑΤΜ θα παρέχουν κληματόφυλλα εποχής και ρύζι, από τη βοήθεια της Β. Κορέας, και μάλιστα σκέφτονται να προστεθεί αυτόματος μηχανισμός για τύλιγμα ντολμάδων. Αργότερα, όταν φθάσει το καράβι της βοήθειας από Αργεντινή, θα εμπλουτίσουν το μενού στα ΑΤΜ με φιλέτα μόσχου για να μη βουλώσει ο κώλος μας από το πολύ ρύζι.

Όταν με το καλό δέσει στον Πειραιά και το καράβι με τη βοήθεια από την Περσία, και ανάλογα με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, εξετάζουν το ενδεχόμενο να αντικατασταθεί ο μηχανισμός τυλίγματος ντολμάδων με όμοιο τσιγάρων. Επιπλέον, δίπλα στα ΑΤΜ των τραπεζών θα προστεθούν μηχανήματα παροχής αναπτήρων αερίου και γκαζακίων από τη Ρώσικη βοήθεια. Για τα καράβια με τη βοήθεια από τη Βενεζουέλα δεν έχουμε ακόμη πληροφόρηση. Θα σας ενημερώσουμε με νεώτερη ανάρτηση.


ΣΩΘΗΚΑΜΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Τρέμε κόσμε !!!  Εδώ είναι ΒΑΛΚΑΝΙΑ δεν είναι παίξε γέλασε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...