Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Αλλαγές στο ΥΠΑΠΕΝ !!!


ΑΝΑΝΕΩΣΗ: Και η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αναδημοσίευσε σήμερα (18/8/2015) το θέμα, με τίτλο ¨Εναλλαγή διευθυντών στο υπ. Περιβάλλοντος¨  και μάλιστα με αιχμηρά σχόλια όσον αφορά στις αλλαγές των προϊσταμένων των υπηρεσιών ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ και ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.

..................................................................
 

Παραμονές Δεκαπενταύγουστου ο νέος Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας κος Σκουρλέτης προχώρησε σε αλλαγές των προϊσταμένων των Γενικών Διευθύνσεων, Διευθύνσεων και Τμημάτων των δομών του Υπουργείου του.

Ο Υπουργός εφάρμοσε την μέθοδο του ROTATION δηλαδή της ανακύκλωσης των ήδη ¨ισοβίων¨ και παντός καιρού, στις περισσότερες των περιπτώσεων, προϊσταμένων.

Όμως το ήδη διαλυμένο σύστημα, όπως έχει εξελιχθεί δια μέσου των …αιώνων και τελευταία από την ¨πράσινη¨ ανάπτυξη, δεν διορθώνεται με ανακυκλώσεις!!! . Απαιτείται σε βάθος αναδιοργάνωση των δομών και ανάδειξη νέων στελεχών, που διαθέτουν τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα.
Η μέχρι σήμερα οργανωτική δομή είχε σαν μοναδικό κριτήριο ποιους και πόσους θέλουμε να βολέψουμε.

Θα επισημάνουμε ένα ...
μόνο σημαντικό στοιχείο αυτών των αλλαγών.

Την απομάκρυνση όλων των προϊσταμένων των αρμοδίων δομών της περιβαλλοντικής αδειοδότησης.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε αυτό να είναι ένα πρώτο βήμα και να ακολουθήσει η πραγματική αναδιοργάνωση όλου του άρρωστου δημόσιου τομέα.
Με ασπιρίνες δεν λύνεται το πρόβλημα.

Δείτε τις σχετικές αποφάσεις:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...