Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Η μεγάλη επιστροφή των ¨κοπανατζήδων¨!!


Η αναβάθμιση του δημοσίου είναι πλέον θέμα ωρών!!!

Φοβερή και μη αναμενόμενη επιτυχία έχει το μέτρο ελέγχου των κοπανατζήδων δημοσίων υπαλλήλων.
Ο φόβος της απόλυσης ανάγκασε τους ¨ξενιτεμένους¨ υπαλλήλους να επιστρέψουν αφθορί και παραχρήμα.
Με τραίνα, πατίνια, πλοία, jet ski, αεροπλάνα, αυτοκίνητα, ακόμη και με άλογα του ΙΚΕΑ,  επιστρέφουν από τα μέρη που την είχαν κάνει!!
Με ζωντανές συνδέσεις τα κανάλια (MEGA, SKAI, CNN, AL JAZEERA, BBC, DW , κά) καλύπτουν το γεγονός. Από τις δηλώσεις των ¨κοπανατζήδων¨ προκύπτει ότι η πλειοψηφία παρα-θέριζε στις Μπαχάμες, στα Μπαρμπάντος και στις Άλπεις. Λίγοι είχαν επιλέξει Ασία, Άπω Ανατολή, Ωκεανία και ένας μόνο δήλωσε Παγκράτι.

Οι εικόνες που εκτυλίσσονται στα γραφεία είναι άκρως συγκινητικές. Συνάδελφοι που είχαν χαθεί χρόνια, τώρα με άσπρα μαλλιά, φιλιούνται και αγκαλιάζονται. Ζητούν να μάθουν τι έγινε στα χρόνια που πέρασαν, πώς μπήκαμε στο ευρώ, ρωτούν για τα αποτελέσματα των Ολυμπιακών αγώνων, αλλά όταν ακούνε για την ....
κρίση τους Γερμανούς και το μνημόνια κλαίνε μα αναφιλητά.
Οι διευθυντές και οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι δηλώνουν με πειστικό τρόπο ότι πέφτουν από τα σύννεφα διότι δεν γνώριζαν ότι είχαν τόσους πολλούς υπαλλήλους στην ξενιτιά!!!
Ήδη παρατηρείται έλλειψη χώρου στις δημόσιες υπηρεσίες.
Οι υπάλληλοι σαν σταφύλια κρέμονται σε περβάζια, παρτέρια και πολυελαίους. Κάποιοι αρμόδιοι δηλώνουν ότι ¨δεν μας έφταναν οι ουρές των συνταξιούχων και των ανέργων έχουμε τώρα και τους κοπανατζήδες¨.

Η Κυβέρνηση αποφάσισε την άμεση σύσταση επιτροπών, ξεπιτούτου και επιτόπου,  να βρουν λύσεις!!!
Είναι φυσικά αδύνατον λόγω της κρίσης να βρεθούν κονδύλια για νέα κτίρια, γραφεία, καρέκλες, φοριαμούς, καλογέρους, συραπτικά και χαρτί υγείας !!! Άμεσα λοιπόν αποφάσισαν, να μοιράσουν ηλεκτρικές, αλλά και χειροκίνητες συσκευές ξυσίματος ώστε να μην βγάλουν τα μάτια τους από την εκτόξευση σαϊτών

Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε!!!
Έπρεπε να περάσουν τόσα χρόνια για να σκεφτεί κάποιος αυτή την επαναστατική ιδέα αναβάθμισης του δημόσιου τομέα???

Τέρμα η πλάκα.
Φίλοι αναγνώστες
Μας δουλεύουν όλους ψιλό γαζί !!!
Προετοιμάζουν το κλίμα σύγκρουσης μεταξύ εργαζόμενων του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα. Πιστεύουν ότι είναι ο μόνος τρόπος να διατηρηθούν στην εξουσία.

Και μια πρόβλεψη
Δεν είναι μακριά η μέρα που η Όλγα , ο Γιάννης, ο Άρης, ο Μπάμπης και τα άλλα καλά παιδιά, θα μας ανακοινώσουν τον νέο ορισμό του άνεργου.
ΑΝΕΡΓΟΣ = Άχρηστος, ανεπρόκοπος, τεμπέλης και κοπανατζής που δεν ψάχνει αρκετά σκληρά για δουλειά. Έχει και το θράσος να θέλει να ζήσει, ζητώντας κρατική βοήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...