Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Black hole ή βλαξ hole???

Φωτό από τον τόπο του συμβάντος
Του ανταποκριτή μας

Συμπαντικό πρόβλημα!!
Απεκαλύφθη μαύρη τρύπα σε υπόγειο υπουργείου με φάτσα στην πλατεία συντάγματος.
Έχουν κληθεί οι ειδικοί από το Αστεροσκοπείο και το Πλανητάριο και μέσα σε πανικό παρακολουθούν την εξέλιξη του φαινομένου, προσπαθώντας παράλληλα να εξηγήσουν, πώς από την άκρη του απείρου η τρύπα μετακόμισε εδώ. Μικροί κρατήρες - ρουφήχτρες έχουν δημιουργηθεί και στη γύρω περιοχή.

Η τρύπα αυτή έχει ιδιαίτερη προτίμηση στο χρήμα!!
Ρουφά τα πάντα σε ρευστό!! Έχει καταπιεί συντάξεις, εφάπαξ, κατώτατους μισθούς (τους ανώτατους όχι), κλπ. Ότι δεν έχει την οσμή χρήματος το φτύνει με ροχάλες και έχουν καλύψει από άκρου εις άκρον την πλατεία!!!

Στην αρχή, μην γνωρίζοντας τα γούστα της, έριξαν στερεά ογκώδη αντικείμενα όπως για παράδειγμα σάουνες και όργανα γυμναστικής τα οποία βρήκαν πεταμένα σε είσοδο πολυκατοικίας στην οδό Ιπποκράτους.  Τώρα όμως, που γνωρίζουν τις γαστριμαργικές προτιμήσεις της μαύρης, ψάχνουν με τα βαλιτσάκια της ΕΥΠ να βρουν τις ΜΙΖΕΝΣ.
Δυστυχώς παράσιτα....
ηλεκτρομαγνητικά και άλλα, δεν επιτρέπουν τον εντοπισμό.

Προς το παρόν λοιπόν εφαρμόζουν την πατροπαράδοτη επιτυχημένη συνταγή.  Επιστράτευσαν  φοροεισπράκτορες , οι οποίοι αδειάζουν τις τσέπες των καρπαζοεισπρακτόρων, από τα κέρματα που έχουν απομείνει και προσπαθούν να κάνουν την μαύρη τρύπα να πλαντάξει!!!Αλλά μάταια!! Όλα τα τρώει, όλα τα καταπίνει!!!

Οι πρώτες εκτιμήσεις για το πώς δημιουργήθηκε κάνουν λόγο για ανθρώπινο λάθος ή όπως λέγεται στην καθομιλουμένη, μ@λ@κι@
Συγκεκριμένα: 
Στο εργαστήριο του υπουργείου υλοποιούσαν το πανευρωπαϊκό πρόγραμμα για τη μείωση του ελλείμματος, με τίτλο ¨η βλακεία CERN καράβι¨  και κάποιο GOLDEN ΒΟΥ, χαζό παιδί, πάτησε κατά λάθος (ή εξεπίτηδες) ένα κρίσιμο κουμπί χωρίς να διαβάσει την πινακίδα, η οποία ανέγραφε:

¨ΜΝΗΜΟΝΙΟ – ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙΤΕ
BECAUSE
Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο – ΑΪΝΣΤΑΙΝ¨,

Η δικαιολογία που προβάλλει είναι ότι το ¨BECAUSE¨στην πινακίδα τον μπέρδεψε, τάλλα τα είχε καταλάβει.

Στην αρχή, όπως τώρα αποκαλύπτουν οι γνωρίζοντες, η τρύπα ήταν μικρή, αλλά μετά από παρεμβάσεις στατιστικολόγων του απείρου, οι οποίοι διορίσθηκαν για να διορθώσουν το πρόβλημα, τώρα έχει ξεπεράσει τα 310 δις περιστροφές ανά sec και όλο μεγαλώνει!!!
Κάποιοι μάλιστα κάνουν λόγο ότι η ρουφήχτρα συνδέεται υπογείως μέχρι το Βερολίνο. Μένει να επιβεβαιωθεί.

Η κυβέρνηση δεν έχει πάρει επίσημη θέση, αλλά πληροφορίες αξιωματούχου κάνουν λόγο ότι έχουν αποφασίσει να πέσουν αύτανδροι μέσα, μπας και χορτάσει και η μαύρη τρύπα και οι κατάμαυροι Έλληνες.
Πριν συμβεί αυτό και ως τελευταία προσπάθεια έχουν ξαμολήσει ένα άλλο GOLDEN BOY, χαρά γεμάτο,  που έχει του Θεού τη Χάρη και μαζεύει ευρουλάκια από χωράφια, κεραμίδια, καταθέσεις, βουνά και λαγκάδια, μάντρες, λόγγους, κλπ.

Εκλήθη επίσης, ως ειδικός, ο γνωστός μαυροκέφαλος (τώρα φαλακροκέφαλος,  ο οποίος όμως εξακολουθεί να …χτενίζεται),  γνωστός και ως αθλητής του κανόε - καγιάκ,  ο οποίος νυχθημερόν μεσοπέλαγα αρμενίζει σε άλλους τόπους κι άγνωστα νερά, και απεφάνθη μέσω skype ότι πρέπει να γίνει δημοψήφισμα!!!
Μια άλλη μεγαλοκοπέλα επικοινώνησε από το Ναϊρόμπι και πρότεινε να βάλουμε φουρφούρια και καθρέπτες σε βουνά, κάμπους, ταράτσες και …όπου αλλού θέλει ο καθένας, τελοσπάντων , διότι για τη μαύρη τρύπα φταίει η κλιματική αλλαγή.

Οι έχοντες και κατέχοντες, ως φιλέλληνες και φιλάνθρωποι και ουχί φιλοχρήματοι, …συμμετέχουν στην προσπάθεια στέλνοντας εμβάσματα στην Ελβετία με κότερα και αεροπλάνα, εφαρμόζοντας το αρχαίον  ρητόν ¨καλύτερα στην Black list, ας είναι και της  lagarde, παρά στην βλάξ list¨!!

Μείνετε συνδεδεμένοι σε λίγο νεότερες πληροφορίες!!!
Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές!!!

Από τη μαύρη τρύπα δεν γλυτώνει κανείς μικρός-μεσαίος-μικρομεσαίος!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...