Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Καταστροφή χημικών στη Μεσόγειο: Κρίσιμη η εβδομάδα των Ευρωεκλογών !!!

Οι Ευρωεκλογές βολεύουν αυτούς που σχεδίασαν και υλοποιούν τα επικίνδυνα σχέδια τους για την καταστροφή των χημικών της Συρίας στη Μεσόγειο.
Αυτή την εβδομάδα όλα τα φώτα των Ευρω – ΜΜΕ θα είναι στραμμένα στις εκλογές, οπότε οι όποιες αντιδράσεις θα είναι περιορισμένες και χωρίς καμιά δημοσιότητα.

Όλα τα σημάδια λοιπόν δείχνουν ότι ξεκινά αυτή τη εβδομάδα το επικίνδυνο πείραμα της εν πλω υλοποίηση της υδρόλυσης

Γιατί το ...
επισημαίνουμε.
Αυτοί που σχεδίασαν την καταστροφή των χημικών στην Μεσόγειο συνεδριάζουν σήμερα το απόγευμα στο Παρίσι !!!
Η συνάντηση έχει οργανωθεί από τις ΜΚΟ Green Cross International, Pugwash Conferences on Science and World Affairs και Chemical Weapons Convention Coalition

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο εξ αρχής στο πείραμα της καταστροφής των χημικών στην Μεσόγειο είχε και έχει η ΜΚΟ Green Cross International!!!!
Είναι μια περιβαλλοντική οργάνωση που ιδρύθηκε από τον πρώην ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης Μιχαήλ Γκορμπατσόφ το 1993.
Η αποστολή της  είναι «να συμβάλει στην εξασφάλιση δίκαιου, βιώσιμου και ασφαλούς μέλλοντος για όλους, με την προώθηση της αξίας για μια νέα αίσθηση της παγκόσμιας αλληλεξάρτησης και της κοινής ευθύνης στη σχέση της ανθρωπότητας με τη φύση ».
Ψηλά στην ατζέντα, όπως είναι φυσικό, η κλιματική αλλαγή και οι επιπτώσεις της.
Παραρτήματα της οργάνωσης υπάρχουν σε 30 χώρες.

Βέβαια για να καταλάβετε καλύτερα το ρόλο της, δείτε τους partners, όπως αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα της (ΕΔΩ)!!! OPCW, WWF, Club de Madrid, Club of Rome, United Nations Framework Convention on Climate Change (UNFCCC), κλπ

Επικεφαλής της οργάνωσης είναι ο Αμερικανός Δρ Paul F. Walker.

Φαίνεται ότι δυστυχώς ¨ήρθεν η ώρα μας¨

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Last Syrian chemicals packed and ready: U.N. watchdog
May 23, 2014 12:20 AM
Agencies
http://www.dailystar.com.lb/News/Middle-East/2014/May-23/257506-last-syrian-chemicals-packed-and-ready-un-watchdog.ashx#axzz32XcC41Sy

Ανώνυμος είπε...


Δείτε και αυτό:

Mikhail Gorbachev
Μιχαήλ Γκορμπατσώφ, τελευταίος ηγέτης της Ένωσης Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών, μετά την κατάρρευση του Σιδηρού Παραπετάσματος ίδρυσε τον Διεθνή Πράσινο Σταυρό[27] και συνίδρυσε με τον Μωρίς Στρονγκ και τον Στήβεν Ροκφέλλερ (γιο του Νέλσωνα) την οργάνωση Πρωτοβουλία για τον Καταστατικό Χάρτη της Γης (Earth Charter Initiative[28].

https://theamapati.wordpress.com/2006/11/24/241106/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...