Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Κύμα φυγής διορισμένων στελεχών του δημοσίου για να θέσουν υποψηφιότητα στις επικείμενες βουλευτικής εκλογές.

Και τώρα πώς θα ζήσουμε χωρίς τους ¨πράσινους¨ σωτήρες ???

Εν μέσω συντονισμένων τρομοκρατικών σεναρίων περί εξόδου από το ευρώ, ανήκεστου βλάβης, πληγών του Φαραώ κλπ, φαίνεται ότι το έχουν πάρει απόφαση ότι τα 180 ΝΑΙ στον ¨πράσινο¨ κο Δήμα είναι όνειρο απατηλό και προετοιμάζονται για τις εκλογές.

Για να προλάβουν τις προθεσμίες στελέχη της συγκυβέρνησης (Γενικοί – Ειδικοί Γραμματείς και Φαρισαίοι, πρόεδροι – διοικητές οργανισμών κλπ) παραιτούνται αφήνοντας ορφανές τις καρέκλες της εξουσίας για να πολιτευτούν στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.


Τελευταία εξέλιξη η απόφαση του Πρωθυπουργού και του Υπουργού ΠΕΚΑ περί αποδοχής της παραίτησης της Γενικής Γραµµατέως του Υπουργείου  Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιµατικής Αλλαγής», κ. Κωνσταντίνας Γιαννακοπούλου (αρχική φωτο).

Εδώ που τα λέμε, η επίσπευση ...
της εκλογής του ΠτΔ μάλλον ήταν προσχηματική !!!
Πιστεύουμε ότι έχουν οργανώσει, μέχρι κα την τελευταία λεπτομέρεια, το σενάριο  φυγής τους, αφήνοντας πίσω καυτές πατάτες, στάχτες και αποκαΐδια και ένα λαό στη φτώχεια, την πείνα και την απόγνωση.

Παράλληλα με την αποχώρησή τους σπέρνουν και φόβο μήπως την τελευταία στιγμή συσπειρώσουν τους λιγοστούς εναπομείναντες ψηφοφόρους τους, μπας και γλυτώσουν την πλήρη εξαφάνιση τους από το πολιτικό σκηνικό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...