Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Σεξ με σβηστά φώτα για να σώσουμε τον πλανήτη!!


Σβήσε το φως να …. κοιμηθούμε
Δεν είναι αστείο !!!
Η Υπουργός Περιβάλλοντος της Γερμανίας Barbara Hendricks καλεί τους πολίτες να σβήνουν τα φώτα κατά τη διάρκεια του σεξ για την προστασία του κλίματος.

Με στόχο να πείσουν τους πολίτες για την εξοικονόμηση ενέργειας και την κλιματική αλλαγή δημιούργησαν μια σειρά διαφημιστικών τηλεοπτικών spots.
Σε ένα από αυτά μια έφηβη κοπέλα έρχεται στο σπίτι αργά ένα βράδυ, ήσυχα - ήσυχα  και από την ανοιχτή πόρτα …συλλαμβάνει τους γονείς της την ώρα της σεξουαλικής πράξης με αναμμένα τα φώτα.
Με έκδηλη αμηχανία, η ...
 κόρη σβήνει τα φώτα και μια φωνή ακούγεται:
¨Ο κόσμος λέει ευχαριστώ !!! 5% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας σε γερμανικά νοικοκυριά κάνει μία μονάδα ηλεκτροπαραγωγής με άνθρακα περιττή. Ταυτόχρονα προστατεύεις και το κλίμα ¨.

Δείτε το spot


Σε άλλα σχετικά μηνύματα προτρέπει τη χρήση ποδηλάτου και το κλείσιμο των παραθύρων στα σπίτια το χειμώνα.

Το Γερμανικό Υπουργείο δαπάνησε συνολικά 1.500.000 ευρώ των φορολογουμένων για την παραγωγή αυτών των spots διάρκειας 30 δευτερολέπτων.

Είναι πραγματικά εκπληκτικό το γεγονός ότι οι Γερμανοί γραφειοκράτες προσπαθούν να επιβάλλουν στους πολίτες υπό ποιες συνθήκες πρέπει να κάνουν σεξ: Ντυμένοι, σε ένα κρύο δωμάτιο και με τα φώτα και τα παράθυρα κλειστά.

Έτσι λειτουργεί η κλιματική προπαγάνδα !!!

Εμείς βέβαια, στα μνημονιακά χρόνια, έχουμε κόψει το σεξ, δεν έχουμε θέρμανση, ούτε και φως, οπότε πρέπει να μας απονείμουν από τώρα το …βραβείο σωτηρίας του πλανήτη !!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...