Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Εμφυτεύματα στήθους και Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ)

κλικ (.. ή σιλικόνη)  για μεγέθυνση
(Πάνε τώρα τρεις εβδομάδες περίπου που έχει ξεσπάσει το σκάνδαλο με τα εμφυτεύματα στήθους. Σοβαρό το πρόβλημα για χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, πρέπει να παραδεχτούμε ότι πολλές γυναίκες αποφασίζουν αυτού του είδους τις επεμβάσεις για καθαρά ιατρικούς λόγους και όχι για την εμφάνιση)

Το πώς παρουσιάσθηκε το θέμα των τοξικών εμφυτευμάτων  στα Life Style Μέσα Ενημέρωσης, αποτυπώνεται στην αρχική φωτογραφία!
Πιστεύετε, με βάση αυτή την Φώτο, ότι ανησύχησαν πραγματικά για το σοβαρό αυτό πρόβλημα?
Τα επίμαχα ενθέματα σιλικόνης, όπως είναι ο ιατρικός όρος, είχαν παρασκευαστεί από την Γαλλική εταιρεία Poly Implant Prosthesis (PIP), η οποία για να τα γεμίσει χρησιμοποίησε βιομηχανική σιλικόνη κατάλληλη για… στρώματα, .. για κομπιούτερ και για ….καύσιμα! Περιείχαν επίσης και ουσίες που χρησιμοποιούνται στην βιομηχανία τροφίμων, Δηλαδή θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν μόνο για: ύπνο, σερφάρισμα, προσάναμμα ή για να τα φάμε!

….Ας είναι! Έχουν όμως σχέση με τις ΑΠΕ, όπως λέει ο τίτλος της ανάρτησης? Ας την αναζητήσουμε, με μια ελαφριά δόση χιούμορ, μέρες πούνε!
1: Είναι προφανές ότι επιτυγχάνουν το στόχο δηλ. την παροχή ¨καθαρής¨ ενέργειας χωρίς τη χρήση ορυκτών καυσίμων πράγμα που συνεπάγεται τη δραστική μείωση των εκπομπών CO2, άρα BINGO! Γλυτώνουμε από τις κλιματικές αλλαγές. Η δράση του ενός ξεκινά … άμα τη εμφανίσει, για το άλλο πρέπει να φυσά λίγο Μαΐστρος ή Πουνέντες ή να έχει λιακάδα.
2: Και τα δύο έχουν κάτι το τραβηχτικό, κάτι το πιασάρικο.
Σε πείθουν ρε παιδί μου ότι κάτι
καλό έρχεται που θα σώσει εσένα και τον πλανήτη. Χάρμα οφθαλμών σου λένε οι fans.
3: ΠΡΟΣΟΧΗ! Ενίοτε χρησιμοποιούνται και σαν Δούρειος Ίππος για την επίτευξη άλλων σκοπών και στόχων, όπως είναι η κατάληψη εξουσίας, το άδειασμα πορτοφολιών κλπ.
Σημείωση: Και αυτά … σέρνουν καράβι!
4: Είναι όμως στοχαστικά , όπως λέει φίλος Blogger!
Όχι ότι μένεις με ανοικτό το στόμα όταν τα βλέπεις (... εκ του χάσκω), αλλά με απλά λόγια, μπορεί να μην  τα χεις την ώρα που τα χρειάζεσαι ή να τα χεις σε πολύ μεγάλες δόσεις και τότε μέχρι και ολόκληρο το ¨δίκτυο¨ μπορούν να σου κάψουν!
5: Είναι μέσα στο μπαγιόκο! Ματσάκια πεντοχίλιαρα, ΕΣΠΑ, επιδοτήσεις κλπ. Και στα δυο εφαρμόζεται το feed in tariff, ή άλλως ¨τεχνητό μπούκωμα¨ ή ¨σύστημα επιδότησης¨, σε απλά Ελληνικά.
6: Όλα για το θεαθήναι ! Το ¨…. κοίταζε και μη ερεύνα¨ είναι ο βασικός και αναγκαίος κανόνας κατανόησης της λειτουργίας τους! Κρύβουν ατέλειες όπως: Μνημόνια, ΔΝΤ, άλλες νοητικές - εγκεφαλικές διαταραχές. Επιπλέον, η προειδοποίηση μην εγγίζετε κίνδυνος έκρηξης, σου κόβει κάθε επιθυμία ενδελεχούς έρευνας!
7: Ότι φουσκώνει ξεφουσκώνει και κάποτε θα σκάσει η φούσκα! Και τότε, όπως λέει και ο ποιητής μπουμ ηκούσθη στον αέρα και … όποιο πάρουν τα σκάγια. LEAΗMAN SISTER΄S θα γίνουμε!
Αλλά και χωρίς ¨σκάσιμο¨, το τελικό αποτέλεσμα σε λίγα χρόνια, πάλι το ίδιο θα είναι. Φανταστείτε μια συνολική κατάρρευση στον ζώντα ή φέροντα οργανισμό και αυτά να στέκουν εκεί!  …. Όπως και να το κάνουμε …δε λέει.
8: Τα εμφυτεύματα, όπως και οι ΑΠΕ πρέπει να χρησιμοποιούνται όταν πρέπει, όσο πρέπει και όπως πρέπει και πάντα με βάση τους κανόνες της επιστήμης και τεχνικής!
Δεν ενδείκνυνται ¨δια πάσαν νόσον και ……¨.

Αντί επιλόγου
Προσοχή και τα δυο ενέχουν τον κίνδυνο στο τέλος να διερωτηθείς:
                     ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΣ?

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ!!
Αμέσως μετά την ανάρτηση ήλθε σχετικό σχόλιο του Κρητικού Φίλου!
¨Κακομοίρη τη γλύτωσα!
Η γρα ήθελε να κάνει ¨ανύψωση¨ στήθους και μού λεγε να πουλήσω 100 ριφάκια!
  Άσε, δεν εγροίκα πράμα.
- Ορέ εγώ μόνο σε θωρώ, 
- άστα εκειά πούναι χαμηλά - never mind,
-Εγώ θα σου τα ανεσακιάσω,
Πράμα αυτή!  Εκειά με ξεμπιμπίκα όλη την ώρα. Μέχρι που τσι πα ότι  μπορεί να μου βγάλει κανένα μάτι,  γιατί εγώ όλη νύχτα στρουφογυρίζω στο κρεβάτι.

Ουφ!!!!!!! Ήκουσε την είδηση που γράφεις και ήρθε στα συγκαλά τσι. Όλα καλά σύντεκνε γλυτώσαμε τα ριφάκια¨

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει και αντιστοιχία ανάμεσα σε δραστική μείωση των εκπομπών CO2 (φόρος στις αερομεταφορές) με το BINGO (ας το δούμε από την πλευρά του σκασίματος των εμφυτευμάτων στήθους κατά την αεροπορική πτήση – γιατί έχει συμβεί και αυτό!).
Όσο για τη σύνθεση του υλικού των εμφυτευμάτων, συνήθως είναι επτασφράγιστο μυστικό της επιστήμης (της χειρουργικής πλαστικής και όχι μόνο). Ένα φίδι πάντως που είχε δοκιμάσει να γευτεί το υλικό, τελικά δεν άντεξε. Το υλικό παραήταν δηλητήριο για τις αντοχές του!
http://ksofaltsa.wordpress.com/2011/03/14/%ce%b8%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%84%ce%b7%cf%86%cf%8c%cf%81%ce%bf-%cf%83%cf%84%ce%ae%ce%b8%ce%bf%cf%82/

katalytikos είπε...

Με την ¨πράσινη¨ ανάπτυξη ποτέ δεν ξέρεις από που θα σου ρθει!
Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ!

Ανώνυμος είπε...

Συμπληρωματικά για την «αστοχία υλικού» των εμφυτευμάτων:
http://dailynews24.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=9895:everyone-knew-about-the-hazards-of-silicone-implants

Και ο επίλογος:
http://www.econews.gr/2012/01/26/emfutevmata-silikonis/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...