Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Κλιματική αλλαγή: Εξωφρενικά ποσά σε άχρηστες και γελοίες μελέτες!!!

Δεν έχουμε μόνο εμείς το …όνομα για την κατασπατάληση δημόσιων πόρων σε άχρηστες και γελοίες μελέτες. Και άλλοι έχουν τη …χάρη!!!
Διαβάστε τι γίνεται με τα χρήματα των φορολογουμένων σε παγκόσμιο επίπεδο για την αντιμετώπιση τάχαμου της κλιματικής αλλαγής και της υπερθέρμανσης του πλανήτη και θα καταλάβετε.

Πρώτοι οι Βρετανοί το πήραν χαμπάρι και το έψαξαν.
Δείτε λοιπόν τι ανακάλυψαν !!!!

1: 15 εκατομμύρια £ στην Κολομβία για να αντιμετωπισθούν τα αέρια της αγελάδας μέσω της βελτίωσης της διατροφής των ζώων με την καλλιέργεια ειδικών δέντρων και φυτών στα βοσκοτόπια τους. Με αυτόν τον τρόπο θα μειωθεί η ποσότητα του μεθανίου που διαφεύγει με το ρέψιμο και το κλ@....ο.!!!
Μια …μικρή λεπτομέρεια
Οι αποδέκτες των χρημάτων ήταν η οργάνωση της Κολομβίας Fedegan, η οποία έχει συνδεθεί στο παρελθόν με δολοφονική παραστρατιωτική ομάδα.

2: 25 εκατομμύρια  £ για .......
ερευνητική μελέτη σε ομάδα μάγων ¨βροχοποιών¨ στη Δυτική Κένυα. Κάνουν τις προβλέψεις τους παρακολουθώντας την κίνηση των μυρμηγκιών και μετρούν τον άνεμο με τα στόμια πήλινων δοχείων.

3: 14 εκατομμύρια £  για συγχρηματοδότηση έργων για το κλίμα στην Ουγκάντα, παρά το ότι η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου  πρόσφατα έχει αποφασίσει τη διακοπή κάθε βοήθειας προς τη χώρα αυτή εξαιτίας της διαφθοράς.

4: 31εκατομμύρια £  στην Τουρκία (μεσαίας κατάταξης οικονομία)  για να βοηθήσει στην ανάπτυξη της γεωθερμικής και της αιολικής ενέργειας.

Τα ποσά αυτά μοιράζονται κυρίως μέσω του Ταμείου Καθαρής Τεχνολογίας της Παγκόσμιας Τράπεζας (CTF), στο οποίο το Ηνωμένο Βασίλειο συμμετέχει με 620 εκατομμύρια £.
Στο ταμείο αυτό μάλλον συμμετέχει και η χώρα μας.
Θα ψάξουμε λοιπόν να βρούμε πόσα έχουμε πληρώσει και εμείς για αυτές τις παραπάνω …καταπληκτικές μελέτες. Τουλάχιστον να μας στείλουν τα συμπεράσματα για να τα ... υλοποιήσουμε!!!

Μην εκπλαγείτε αν στο μέλλον αναθέσουν μελέτες για την αντιμετώπιση των εκπομπών CO2 και άλλων αερίων του θερμοκηπίου, του ανθρώπινου οργανισμού!!
Ίσως μάλιστα να μας αναγκάσουν να κυκλοφορούμε με μάσκες και ειδικά βρακιά για να κατακρατούν το CO2 της εκπνοής και άλλα σωματικά αέρια !!!!
Και όλα για το καλό του … κλίματος!!!!

ΠΗΓΗ: Dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...