Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω

Διαβάζουμε σε μεγάλα ΜΜΕ ότι άρχισαν οι διορισμοί - αλλαγές στις διοικήσεις των ΔΕΚΟ. Το Μέγαρο Μαξίμου σε συνεργασία με τους δύο κυβερνητικούς του εταίρους  προωθεί, με την γνωστή … επιτυχημένη συνταγή του παρελθόντος ,τον διορισμό πρώην βουλευτών - πολιτευτών που απέτυχαν στις εκλογές, κομματικά στελέχη αρεστά στις ηγεσίες των κομμάτων, συνεργάτες, κουμπάρους κλπ .

Σημειώστε επίσης ότι σε καίρια πόστα στον κρατικό μηχανισμό παραμένουν ή έχουν πιάσει στασίδι καλύτερα, τα τρία τελευταία χρόνια, οι ¨πράσινοι¨ καθηγητές (τακτικοί, επίκουροι, αναπληρωτές) και … διδάκτορες, οι οποίοι αναδείχθηκαν με … περισσή αξιοκρατία τα χρόνια της πασοκοκρατίας, με τίτλους που απονέμονταν με όλους τους τύπους και τους κανόνες της …κομματικής επάρκειας.
Εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, η πλειοψηφία των......
παραπάνω χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν το αξίωμα για δημόσιες σχέσεις, αναθέσεις προγραμμάτων και μελετών, ακόμη ακόμη και σαν τίτλο celebrity.  
Αφήστε που κάποιοι δεν γνωρίζουν πού πέφτει το ίδρυμα που φαινομενικά διδάσκουν και επιπλέον έχουν ξεχάσει να βγάλουν το δάκτυλο από το μέλι!!!! Αν πραγματικά αξιολογηθούν, ελάχιστοι θα μπορέσουν να διατηρήσουν το αξίωμά τους και να συνεχίσουν να ασκούν τα διδακτικά τους καθήκοντα. Εάν επιπλέον ελεγχθεί και το πόθεν έσχες σε βάθος χρόνου και κανονικά, τότε θα τρίβετε τα μάτια σας.

Τι να πούμε???
Όλα καλά…
ΣΩΘΗΚΑΜΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...