Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Πες ¨Αλεύρι¨ !!! - Ο ΤΟΥΤΑΤΙΣ σε γυρεύει!!!

Πολύ cool σας βρίσκω!!!
Εντάξει, τα μέτρα τα εμπεδώσαμε τα χωνέψαμε και τώρα τα …απολαμβάνουμε!!!  Αλλά οι ΜΑΓΙΑΣ δεν σας λένε τίποτα??
Μια εβδομάδα μέχρι τις 21/12/2012 και μετά ….  
Σας καταλαβαίνω είσαστε και υπό την επήρεια της δόσης, αφού την πήραμε τελικά την γ…., και μάλιστα με πολλά μηδενικά, οπότε υποψιάζομαι ότι θα  είπατε: ¨Ρε δεν πάνε να ……¨ ή ¨τίποτα – τίποτα δεν μας σταματά…¨ ή το ¨ας κρατήσουν οι χοροί¨!!!!
Βέβαια μην παίρνετε πολύ αέρα διότι ο προφητικός Σαββόπουλος το χει πεί!! Στο γνωστό τραγούδι ¨Ας κρατήσουν οι χοροί¨ μιλά για ουράνια σώματα, για ελληνικά κυκλώματα, για της νύχτας το λαμπάδιασμα, για αναμμένες τροχιές, για φωτιές στον ουρανό, για ανεμομαζώματα και το καλύτερο ¨των Ελλήνων οι κοινότητες φτιάχνουν άλλο γαλαξία¨ και όλα αυτά σε ρυθμό Καλαματιανό (ποιός κατάγεται από την Καλαμάτα οέο???)!!! Πολλά τα.....
σημάδια brothers and sisters!!!
Προσγειωθείτε λοιπόν και διαβάστε καλού κακού το θέμα του αστεροειδή ΤΟΥΤΑΤΙΣ(…είναι και κακομούτσουνος και κάτι μου θυμίζει…, κάτι μου θυμίζει…!!!), όπως το μετέδωσαν τα πρακτορεία ειδήσεων,  μπας και αλλάξει γνώμη μέχρι στις 21/12/2012 και θελήσει να μας κάνει καμιά ….έκτακτη επίσκεψη να δει και αυτός τη δόση από κοντά, αφού εμείς δεν θα τη δούμε ούτε από κοντά, ούτε και από μακριά, αλλά μόνο από το ...άπειρο!!!

¨Ένας μεγάλος αστεροειδής που βρίσκεται σε σχεδόν ίδια τροχιά με τη Γη, θα κάνει ένα «στενό» πέρασμα γύρω από τον πλανήτη μας, αλλά δεν υπάρχει καμία πιθανότητα σύγκρουσης, τουλάχιστον για τα επόμενα μερικές εκατοντάδες χρόνια, δήλωσαν την Τετάρτη οι αστρονόμοι της NASA.
«Δεν υπάρχει κίνδυνος σύγκρουσης με τη Γη. Γνωρίζουμε ότι δεν θα χτυπήσει τη Γη για εκατοντάδες χρόνια. Όμως οι νέες παρατηρήσεις θα μας επιτρέψουν να προβλέψουμε την τροχιά του για πολύ μεγάλο διάστημα μελλοντικά», ανέφερε σε δήλωση του ο αστρονόμος της NASA, Λανς Μπένερ.
Ο αστεροειδής, που ονομάζεται Τουτάτις προσεγγίζει τη Γη κάθε τέσσερα χρόνια. Κατά την πλησιέστερη προσέγγιση του, την Τετάρτη, ο «ουράνιος βράχος » θα περάσει περίπου 4,3 εκατομμύρια μίλια (7.000.000 χιλιόμετρα) από τη Γη, απόσταση η οποία είναι περίπου 18 φορές μεγαλύτερη από ότι η απόσταση της Γης από το φεγγάρι.
Σύμφωνα με τη NASA πάντως ο αστεροειδείς διαμέτρου 4,3 χιλιομέτρων που είναι σε τροχιά στενά συνδεδεμένος με τη Γη, θεωρείται δυνητικά ένα επικίνδυνο ουράνιο αντικείμενο για το μέλλον.
Ο Τουτάτις εντοπίστηκε για πρώτη φορά το 1934 και η τροχιά του επιβεβαιώθηκε το 1989. Το 2004, ο αστεροειδής πέρασε από τη Γη μόλις τέσσερις φορές πιο μακριά από ότι βρίσκεται η Γη από το φεγγάρι, πολύ πιο κοντά δηλαδή από ότι το πέρασμά του αυτή την φορά.
Οι αστρονόμοι χρησιμοποιώντας ραντάρ και οπτικά τηλεσκόπια, λαμβάνουν την όσο το δυνατόν καλύτερη οπτική γωνία για τη θέση του Τουτάτις, την ασυνήθιστη περιστροφή του και την πορεία πτήσης του, ώστε να εκτιμήσουν πού θα ταξιδεύει στο μέλλον.¨

ΟΣΟ ΖΩ (…. μέχρι 21/12/2012?) ΘΑ ΕΛΠΙΖΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...