Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ !!! Όλη η αλήθεια για τον ΚΟΛΟΣΣΟ της ΡΟΔΟΥ !!!

Όλοι διαβάσαμε αυτή τη βδομάδα εκτενείς περιγραφές για το φιλόδοξο σχέδιο να στηθεί στα πόδια του ξανά ο Κολοσσός της Ρόδου.
Θυμίζουμε ότι ο Κολοσσός της Ρόδου θεωρείται ως ένα από τα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου. Ήταν ένα τεράστιο σε διαστάσεις άγαλμα το οποίο απεικόνιζε τον θεό Ήλιο.

Η ιδέα είχε υιοθετηθεί από το 1999, τα χρόνια της χλιδής, όταν οι νταβατζήδες αλά Μπαϊρακτάρη δεν ήξεραν που να …αποθηκεύσουν τα κέρδη από τα σκάνδαλα του χρηματιστηρίου, των εξοπλιστικών, των δημοσίων έργων και παράλληλα ήθελαν να τιμήσουν τον Έλληνα ψηφοφόρο. Σαν επικοινωνιακό περιτύλιγμα χρησιμοποιήθηκε τότε η ανάδειξη των διαχρονικών ιδεών της οικουμενικής ειρήνης, της φιλίας και της συναδέλφωσης των λαών. Τώρα, με τη Δεύτερη Κυβέρνηση της Αριστεράς, οι Project Managers προσανατολίζονται να αναδείξουν την επάρκεια του πολιτικού προσωπικού της έρημης χώρας και το πόσο ψηλά μπορεί να φθάσει ένας λαός όταν διαθέτει άξιους και ηθικούς πολιτικούς.

Αποστείλαμε λοιπόν τον δαιμόνιο ρεπόρτερ μας στο σμαραγδένιο νησί και μας αποκαλύπτει την αλήθεια του εγχειρήματος:

¨Το νέο θαύμα ή success story του σύγχρονου κόσμου των μνημονίων !!!
Ένα θεόρατο άγαλμα - κτήριο ύψους 150 μέτρων, αυτό του Κολοσσού, θα στηθεί ξανά στα πόδια του, στην είσοδο του λιμανιού της Ρόδου, όπως και στην αρχαιότητα,
Η νέα ιδέα αφορά σε ένα αυθαίρετο κτήριο με τη μορφή του  ΚΟΛΟΣΣΟΥ, το οποίο εσωτερικά θα περικλείει, με αντιπροσωπευτικά δείγματα του πληθυσμού, την πορεία της Ελλάδος από το 2009 και μετά, με projection (προβολή) και για τα επόμενα 100 χρόνια.
Στόχος των εμπνευστών είναι να λειτουργήσει ως φόβητρο για όσους λαούς δεν συμμορφώνονται προς τας υποδείξεις.

Όπως διαρρέουν οι κατέχοντες και οι έχοντες, το project ήταν ιδέα υπουργού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ από παλαιόθεν, ο οποίος πρόσφατα στα concepts που υλοποιεί, είναι και το θερινό Νταβός.

Στην αρχή σκέφτηκαν το άγαλμα – κτήριο να τοποθετηθεί στο λιμάνι του Πειραιά και να έχει τη μορφή κινέζου της COSCO, αλλά γρήγορα εγκαταλείφθηκε η ιδέα διότι ο σωματότυπος και η μικροτσουτσουνίαση δεν μπορούν να αποτυπώσουν τον ερωτισμό του έθνους και επιπλέον δεν θα επαρκούσε ο χώρος για να στεγάσουν όλα όσα οραματίζονται.

Η δομή του ...
εσωτερικού του κτηρίου θα είναι η παρακάτω:

Ψηλά, από το ύψος των ματιών και πάνω και κυρίως στη θέση του εγκέφαλου, θα εγκατασταθεί το QUARTETO των δανειστών, με πρόβλεψη ειδικού χώρου για μόνιμη κατοικία και Γερμανού τοποτηρητή.
Στο στόμα θα είναι τα διαμερίσματα των εργολάβων, διαπλεκόμενων, μιντιαρχών, νταβατζήδων και των ιδιαιτέρων τους.
Η κυβέρνηση, τα κόμματα, οι κομματικοί στρατοί και τα δικά μας παιδιά, θα καταλάβουν την καρδιακή χώρα ώστε να διασφαλίζουν ότι όλα θα δουλεύουν ρολόι. Ειδικοί χώροι θα προβλεφθούν για συμβούλους που θα αναζητούν ισοδύναμα τα επόμενα εκατό χρόνια.

Κοιλιά και στομάχι προορίζεται για εργάτες, αγρότες, υπαλλήλους, μικρομεσαίους ώστε με την εργασία τους να χορταίνει το θηρίο και να διατηρείται η ζωή στο κτίριο.
Στη θέση των νεφρών παράρτημα τη δικαιοσύνης θα καθαρίζει τα πάντα για να οξυγονώνεται επαρκώς και αδιαλείπτως ο εγκέφαλος.

Στο μέρος του παχέος εντέρου και ουροποιητικού συστήματος έχουν κατατάξει τους άνεργους, συνταξιούχους, φτωχούς, οι οποίοι θα φροντίζουν παράλληλα και το αποχετευτικό του αγάλματος – κτηρίου.

Στο πλέον ουσιαστικό μέρος, δηλ στη θέση που καλύπτουν τα μέζεα του στεατοπυγικού μας υποσυστήματος, θα κατασκευασθούν δύο κρεμάμενοι στρογγυλοί θάλαμοι, όπου θα αποθηκευθούν οι εκατοντάδες χιλιάδες υποσχέσεις των πολιτικών. Λόγο του μεγέθους και του όγκου που απαιτείται φοβούνται ότι θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα με τα κατάρτια των ιστιοφόρων, τα οποία διερχόμενα από κάτω θα ξύνουν επικίνδυνα τα ευαίσθητα σημεία του αγάλματος.

Επίσης, δεν έχει βρεθεί ακόμη λύση για τη μορφή του προσώπου του αγάλματος. Αναζητείται πρόσωπο well known.
Οι αρχικές σκέψεις για Σπαλιάρα ή Τατσόπουλο, που γ@μούν και δέρνουν, εγκαταλείφθηκε ως τρομακτικό σενάριο. ¨Είπαμε να φοβίσουμε όχι να το βάλουν στα πόδια¨ ήταν η απάντηση του Project Manager.

Με την έλευση της Πρώτη Φορά Αριστερά είχε επικρατήσει η άποψη ότι δικαιωματικά το πρόσωπο του Βαρουφάκη θα πρέπει να αποτυπώνεται στο άγαλμα. Όμως απέρριψαν την ιδέα διότι ο Γιάνης επιθυμούσε το άγαλμα να είναι ντυμένο και μάλιστα με το δικό του dress code.

Αποκλείσθηκε επίσης ο Καμένος διότι με ποσοστό 4% κολοσσό δεν τον λες.

Ο Πρωθυπουργός μας, μετά και τις απανωτές εκλογικές νίκες, έχει θέση σοβαρή υποψηφιότητα, αλλά κάποιοι αντιδρούν διότι όπως ισχυρίζονται το πρόσωπο του δεν αποτυπώνει τον ήλιο και το φώς, αλλά η φωτεινότητά του μετρούμενη σε lux, μόνο με το φως λύχνου μπορούν να συγκριθούν.

Στο τραπέζι έπεσε το αγγελικό πρόσωπο του κου Φίλη, κυριολεκτικά κολοσσός και διακεκριμένος ιστορικός. Η ανάγκη όμως μεταβολών στο σώμα του αγάλματος ενέχουν τον κίνδυνο δημιουργίας σοβαρών προβλημάτων στατικότητας.

Κάποιοι τελευταία προωθούν την ιδέα του προσώπου του κου Κατρούγκαλου με μαλλί αλά Σία Αναγνωστοπούλου, μια και συναναστρέφεται μόνο με σοφούς, κρατώντας μάλιστα ένα κεφάλι συνταξιούχου και ένα μαχαίρι κατά τα …πρότυπα του ISIS, όπου η λεπίδα θα αναγράφει 12% (δεν διευκρινίζεται αν το ποσοστό αυτό αφορά σε μειώσεις συντάξεων ή προμήθειες).

Σε κάθε περίπτωση οι αρμόδιοι είναι απολύτως σίγουροι ότι λύση θα βρεθεί μια και η χώρα μας σήμερα είναι γεμάτη από καθαρά, φωτεινά και λαμπερά πρόσωπα στο χώρο της πολιτικής και της άρχουσας τάξης, οπότε όποιο και να επιλεγεί, η επιτυχία είναι διασφαλισμένη.¨.

Αυτή είναι η αλήθεια, ότι άλλο ακούτε μην το πιστεύετε.

Υ.Γ: Αμέσως μετά την ανακοίνωση της κατασκευής του ΚΟΛΟΣΣΟΥ, ουρές Ελλήνων σχηματίζονται στις τράπεζες για να συνεισφέρουν τον οβολό τους σε είδος (παξιμάδια, ελιές θρούμπες και κοπανιστές, γεμιστά, κλπ). Προγραμματίζεται μάλιστα με πρωτοβουλία της κας Θεανώς συναυλία τις ημέρες των Χριστουγέννων ώστε να συγκεντρωθούν οι αναγκαίοι πόροι, όπου θα τραγουδήσει και ο Θηβαίος.

Όλα τάχαμε ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ μας έλειπε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...