Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

ΑΣΩΠΟΣ: Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε …




Το σκάνδαλο του ΑΣΩΠΟΥ δεν ¨πνίγεται¨ με νερό της ΕΥΔΑΠ !!!!






Άρχισαν πάλι τα ¨χαμόγελα για τον ΑΣΩΠΟ¨, αλά Μπιρμπίλη (2009-2010) και μάλιστα με τον ίδιο περίπου ¨πράσινο¨ θίασο επί σκηνής !!!

Στις 6/6/2016 ο Αν. Υπουργός Περιβάλλοντος κος Τσιρώνης έδωσε συνέντευξη τύπου σχετικά με το … έργο «Ολοκληρωμένη Διαχείριση Υδατικών Συστημάτων Περιοχής Ασωπού».
(Το ¨ολοκληρωμένη¨  όλα τα λεφτά !!!)

Αυτό το ..έργο όμως το έχουμε δει πάρα πολλές φορές !!!
Τα ίδια αναμασημένα στοιχεία πασπαλισμένα με λίγο από ¨Πρώτη Φορά Αριστερά¨, παράλληλο πρόγραμμα και με ...
έντονη την οσμή προσπάθειας θαψίματος του μεγάλου σκανδάλου.

Αρχικά αναγνωρίζουν ότι ακόμη και με πρόσφατες μετρήσεις (Δεκέμβριος 2015) το πρόβλημα της ρύπανσης με εξασθενές χρώμιο εξακολουθεί να είναι το ίδιο έντονο στην ευρύτερη περιοχή.
Όμως δεν προβληματίζονται γιατί συμβαίνει αυτό, τη στιγμή μάλιστα που έχει περάσει μια δεκαετία από την αποκάλυψη του προβλήματος και έχουν εφαρμοστεί τα ¨πράσινα¨ …μέτρα! Αντίθετα, με βάση συμπεράσματα περίεργων …μελετών, αποφασίζουν ότι με ματζούνια, για να κάνουν αναγωγή του εξασθενούς σε τρισθενές, και με μεταφορά του νερού της Υλίκης στον κάμπο, θα λύσουν το πρόβλημα.

Φίλες, φίλοι
Αν δεν προσδιορισθούν επακριβώς όλες οι πηγές ρύπανσης (επιφανειακές και σημειακές), που εξακολουθούν να υπάρχουν και να ρυπαίνουν και να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα, τότε και το νερό του Αμαζονίου να ρίξουν στον υδροφόρο ορίζοντα της περιοχής η ρύπανση πάλι θα είναι ίδια !!!
Αυτό που θα καταφέρουν είναι η δημιουργία κινδύνων επάρκειας νερού για την ύδρευσης της πρωτεύουσας.

Πάρτε το απόφαση! Δεν ¨πνίγεται¨ το σκάνδαλο με νερό της ΕΥΔΑΠ !!!!

Αναζητείστε το πόρισμα των ¨κακών¨ Επιθεωρητών Περιβάλλοντος του 2009 και θα δείτε τι πραγματικά συμβαίνει στην περιοχή !!!

Το σχετικό δελτίο τύπου του Υπουργείου ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...