Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Για γέλια και για κλάματα!!!



Το ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ (ΝΠΙΔ του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού) στους ισολογισμούς του δηλώνει την κατοχή μετοχών της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ με αξία 0,01 ευρώ!!!!








Η ¨Τράπεζα της Ανατολής¨ αποκάλυψε και κάτι σημαντικό!!!
Το πόσο ¨ΜΕΓΑΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ¨ κυκλοφορούν στο χώρο της Επιστημονικής Κοινότητας, της Πολιτικής και της Δημοσιογραφίας!!!! Και επειδή δύσκολο να δεχθείς ότι είναι τόσο UFO, θα πρέπει η δικαιοσύνη εδώ και τώρα, όπως έκανε και με το φαξ του φανοποιού από την Κρήτη, να το ψάξει και να δώσει απαντήσεις για τα κίνητρά τους.

Μία μόνο επισήμανση, που περιγράφει τη σημερινή κατάσταση, όπως ανακοινώθηκε χθες!!!
¨Στο επίπεδο-ρεκόρ του 25,1% ανήλθε η ανεργία τον Ιούλιο, από 24,4% τον Ιούνιο, με τους εποχικά εργαζόμενους στον τουρισμό να μην αντιστρέφουν την δυναμική των ανέργων. Οι άνεργοι ανήλθαν σε 1.261.604 άτομα, ενώ ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός ανήλθε σε 3.356.276 άτομα.¨

Σήμερα λοιπόν με αυτή την κρίση που βιώνουμε, χωρίς κανένα σεβασμό σε ανθρώπους που πραγματικά πεινάνε, πώς είναι δυνατόν για δυο χρόνια τώρα κάποιοι να τάζουν βουνά από λεφτά, κάποιοι να τους δίνουν βήμα να αναπτύσσουν το … σχέδιο τους, κάποιοι άλλοι να κάνουν και επιστημονικοοικονομικές αναλύσεις και μάλιστα να είναι και στελέχη κομμάτων??

Επίσης,
εντύπωση μας έκανε και η ανακάλυψη στο διαδίκτυο των ετήσιων εκθέσεων διαχείρισης (ισολογισμών) του Εθνικού Θεάτρου , όπου ούτε λίγο ούτε πολύ δηλώνεται η .....
κατοχή μετοχών της Τράπεζας Ανατολής αλλά άνευ αξίας ( 0,01 ευρώ).
Δεν είμαστε λογιστές, αλλά αφού δεν έχουν αξία γιατί συμπεριλαμβάνονται στις ετήσιες εκθέσεις??

Φίλοι αναγνώστες,
τα πράγματα έχουν ξεφύγει γενικά!!
Σίγουρα μας ψεκάζουν!! Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση!!!

ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΡΗΤΟ: Χέσε μέσα Πολυχρόνη που δεν γίναμε Ευζώνοι

Λέτε μέχρι τα Χριστούγεννα να επαληθευθούν  οι προφητείες των ΜΑΓΙΑΣ ???

Ένα καλό σχετικό άρθρο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...