Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Ένας δημόσιος υπάλληλος μας σώζει !!!

Λέμε, λέτε, λένε για τους δημόσιους υπαλλήλους, όμως ένα μεγάλο μέρος της … σωτηρίας μας έχει αναλάβει ένας δημόσιος υπάλληλος!!!
Ποιος???
Ο κος Χατζησωκράτης Δημήτριος μέλος της εκτελεστικής γραμματείας της ΔΗΜΑΡ και υπεύθυνος για την οικονομική και κοινωνική πολιτική του κόμματος.
Αν δεν το γνωρίζετε, όπως και εμείς, να σας ενημερώσουμε ότι ο κος Χατζησωκράτης είναι υπάλληλος του ΥΠΕΚΑ!
Έτσι λέει τουλάχιστον η απόφαση που αλιεύσαμε στη Διαύγεια, η οποία εκδόθηκε στις 27 Αυγούστου 2012 με αριθμ. πρωτ. 38240 (αρχική φωτο) και έχει θέμα: «Αυτοδίκαιη επάνοδος του υπαλλήλου Χατζησωκράτη Δημητρίου».

Συγκεκριμένα η απόφαση αναγράφει:
¨ Αποφασίζουμε την επάνοδο στην υπηρεσία του υπαλλήλου Χατζησωκράτη Δημητρίου ειδικότητας ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου με Β βαθμό. Ο αναφερόμενος επανέρχεται στη θέση από την οποία είχε παραιτηθεί …¨.
(Η παραίτηση, που αναγράφεται στην απόφαση, ήταν μάλλον προσωρινή για να λάβει μέρος ως υποψήφιος στις εθνικές εκλογές.)
Βέβαια, όπως αναγράφεται στο σύντομο βιογραφικό του από το 1983 υπηρετεί το δημόσιο τομέα σε απόσπαση (ΓΣΕΕ, ΣΥΝ, ΔΗΜΑΡ, ΑΥΓΗ, ΕΛΚΕ ), οπότε και σήμερα ερμηνεύοντας την απόφαση ¨….επανέρχεται στη θέση από την οποία είχε παραιτηθεί¨, μάλλον θα........
  εννοεί κάτι ανάλογο, το οποίο όμως δεν διευκρινίζεται.

Πρέπει επίσης να αναλογισθείτε ότι με 1500 ευρώ καθαρά, γιατί τόσο περίπου είναι ο μισθός ενός υπαλλήλου ΠΕ με Β βαθμό, ο άνθρωπος χτυπά κάρτα, διαπραγματεύεται με τους τροικανούς μέσα και έξω, συσκέπτεται για τα μέτρα, τρέχει σε τηλεπαράθυρα για να μας ενημερώσει για την πρόοδο των διαπραγματεύσεων, κλπ.
Και το σημαντικότερο!!!
Κάτω από αυτή την πίεση θα έχει να αντιμετωπίσει και την αξιολόγηση, τη διαθεσιμότητα και την εφεδρεία, που σχεδιάζουν για όλους τους δημόσιους υπαλλήλους!!!!
Έτσι για να μην λέτε…

Ακολουθεί ένα σύντομο βιογραφικό του κου Χατζησωκράτη
Γεννήθηκε στην Ερμιόνη το 1951. Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ (1975). Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Οικονομία και τη Χωροταξία στο Παρίσι και συγκεκριμένα: 1) PARIS I, SORBONNE – PANTHEON: DIPLOME DU CENTRE UNIVERSITAIRE D’ETUDES DE COMMUNAUTES EUROPEENNES, SECTION ECONOMIE (1980) 2) PARIS IX, DAUPHINE : D.E.A. «ECONOMIE ET AMENAGEMENT DE L’ESPACE» (1978).

Πήρε μέρος στο φοιτητικό αντιδικτατορικό κίνημα από τις γραμμές του «Ρήγα Φεραίου» και ήταν μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής κατάληψης του Πολυτεχνείου(1973).

Μέλος του Γραφείου του Κ.Σ. του «Ρήγα Φεραίου» και Διευθυντής του ΘΟΥΡΙΟΥ (1974-76). Μέλος της Κ.Ε. και της Πολ. Γραμματείας, του ΚΚΕ εσωτερικού, ΕΑΡ, ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, διευθυντής της ΑΥΓΗΣ(1999-2000) και γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ(2005-9).

Ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση στον χώρο των εκτάκτων του δημοσίου. Μέλος των εκτελεστικών οργάνων της ΓΣΕΕ(1983-93). Αντιπρόεδρος της ΟΚΕ(1994-97). Εργάστηκε στο ΥΠΕΧΩΔΕ, στο ΕΛΚΕ και ως αξιολογητής ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Τιμήθηκε με το Κρατικό Βραβείο Λογοτεχνίας/Χρονικό-Μαρτυρίες (2005) για το βιβλίο του «Πολυτεχνείο΄73. Αναστοχασμός μιας Πραγματικότητας).

Σήμερα είναι μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και υπεύθυνος για την Οικονομική και Κοινωνική Πολιτική του κόμματος.


ΡΗΤΟΝ αντί ΕΠΙΛΟΓΟΥ
Τ πεπρωμένον φυγεν δύνατον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...