Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Προσοχή στο GMF και τους ¨πράσινους¨ εκπροσώπους του στην Ελλάδα !!!

Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται

Το German Marshall Fund of the United States (GMF), η …ΜΚΟ με τις διασυνδέσεις στα υψηλότερα κλιμάκια άσκησης της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής, αφενός αναγνωρίζει τα Σκόπια σαν Μακεδονία και αφετέρου πιέζει για είσοδο στο ΝΑΤΟ με πρόσχημα τη …Ρώσικη απειλή!!!

Θυμίζουμε ότι το GMF έχει και εκπροσώπηση στη χώρα μας μέσα από το ΕΛΙΑΜΕΠ (Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής).
Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια, αυτά της ¨πράσινης¨ ανάπτυξης, το GMF δείχνει μια έντονη δραστηριότητα και …ενδιαφέρον για τα ενεργειακά θέματα της Μεσογείου και πολλές φορές μέλη του είναι προσκεκλημένοι σε διάφορα συνέδρια-forum, στην Κύπρο και στην Ελλάδα και φυσικά πολλά δικά μας πράσινα μπουμπούκια (και κυβερνητικά στελέχη !!!) διατηρούν αγαστές σχέσεις με αυτά τα γεράκια!!!
(Προηγούμενη σχετική ανάρτησή μας ΕΔΩ)

Διαβάζοντας το....
άρθρο στην επίσημη σελίδα του GMF  με τίτλο ¨ Senator Lugar calls for NATO membership for Macedonia¨, αποκαλύπτεται ποιός είναι ο ρόλος του στην περιοχή μας!!
Σε συνάντηση του Υπουργού Εξωτερικών της ΠΓΔΜ με τον Richard G. Lugar, πρώην Γερουσιαστής και πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ και νυν στέλεχος του GMF, στις 30/4/2014,  ο κος Lugar δηλώνει ότι: ¨…με την Ευρώπη να απειλείται από τη Ρωσική στρατιωτική και οικονομική επιθετικότητα , το ΝΑΤΟ θα πρέπει να εδραιωθεί…¨ και καλεί τις χώρες του ΝΑΤΟ ¨…να αποφασίσουν την ένταξη της Δημοκρατίας της ….Μακεδονίας!!!!¨ συμπληρώνοντας ότι ¨…αυτή η διπλωματία δεν μπορεί να γίνει ανεκτή σε εποχή κρίσης!!!!¨

Λόγω και της Ουκρανικής κρίσης πολλά περίεργα σενάρια απεργάζονται κέντρα όπως το GMF σε συνεργασία με ντόπιους συνεργάτες !!!

ΠΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Προσοχή!!!!! Οι μέρες είναι πονηρές!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...