Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης είχε εκμισθώσει και το 2011 στην ίδια εταιρεία το πάρκο για το ¨Λούνα Πάρκ¨ !!!

κλικ για μεγέθυνση
Συνένοχοι στο έγκλημα !!!

Με ψέματα και μισόλογα προσπαθούν να καλύψουν τις ευθύνες τους για το θάνατο του παιδιού στην Αργυρούπολη

Τα επιχειρήματα που προέβαλλαν οι δημοτικοί άρχοντες του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης, μετά από 4 ημέρες αφωνίας, συνοψίζονται στο:  ¨πολυδαίδαλο θεσμικό πλαίσιο» λειτουργίας τέτοιων επιχειρήσεων, ο δήμος δεν είχε ανάλογη εμπειρία, η επιχείρηση δεν κατέθεσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τελικώς ο δήμος θεώρησε ότι η λειτουργία του παιδότοπου θα ήταν προσωρινή και άρα δεν ήταν απαραίτητη η σχετική άδεια…¨

Όλα τα παραπάνω ψευτο-επιχειρήματα καταρρίπτονται από το γεγονός ότι
είχαν ξανά εκμισθώσει στην ίδια εταιρεία και το 2011 το πάρκο ακριβώς με το ίδιο σκεπτικό!!!
Στις 16/11/2011 με ομόφωνη απόφαση των 29 μελών του δημοτικού συμβουλίου από τα 33 συνολικά, παραχώρησαν – εκμίσθωσαν 1750 τ.μ στο πάρκο στα όρια Αργυρούπολης-Ελληνικού στην ίδια εταιρεία για τη εγκατάσταση και λειτουργία του Λούνα Πάρκ του θανάτου!!
Αλλά και η αντιπολίτευση του Δήμου δεν μας τα λέει καλά!!! Και αυτοί το 2011 είχαν ψηφίσει ΝΑΙ για την παραχώρηση - εκμίσθωση!!!

Ολόκληρη η απόφαση με τα ονόματα των συμβούλων ΕΔΩ

Επομένως τα ¨…δεν ήξερα¨, ¨… δεν γνώριζα¨ και άλλα παρόμοια δεν ισχύουν!!
Γνώριζαν πολύ καλά τι έκαναν και όχι μόνο αυτοί, αλλά και πολλοί άλλοι δήμοι και μάλιστα χρησιμοποιώντας όλοι, κατά ένα περίεργο τρόπο, την ίδια διάταξη νόμου, την παράγραφο 2 του άρθρου 192 του Ν.3463/2006.
 “Το δημοτικό ή κοινοτικό συμβούλιο μπορεί με απόφαση του να εκμισθώνει, χωρίς δημοπρασία, για το χρονικό διάστημα που δεν υπερβαίνει τους τρείς (3) μήνες, θέατρα και κινηματοθέατρα ή άλλους χώρους, για επιστημονικούς και καλλιτεχνικούς σκοπούς, αφού το συμβούλιο εκτιμήσει την ποιότητα των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν..¨.
Να ρωτήσουμε λοιπόν:
Το λούνα πάρκ εξυπηρετεί επιστημονικούς και καλλιτεχνικούς σκοπούς????

Η απόφαση ....
του 2013, που οδήγησε στο θάνατο του παιδιού, είχε παρθεί πάλι ομόφωνα στις 30/10/2013  με παρόντες τους 17 από τους 33 δημοτικούς συμβούλους.
Ολόκληρη η απόφαση ΕΔΩ

Άλλο καταπληκτικό!!
Ο Δήμος Μεταμόρφωσης σε όμοια απόφαση στις 24/10/2012 διαφημίζει το παιγνίδι της ίδιας εταιρείας, που οδήγησε στο θάνατο το παιδί!!!
Στη σχετική απόφαση αναγράφεται:
¨ Στον   εν   λόγω   χώρο   των   εκδηλώσεων   προτείνονται   να
λειτουργήσουν   καρουζέλ,   χριστουγεννιάτικο   τρενάκι, φουσκωτή   τσουλήθρα   και ενδεχομένως το ολοκαίνουριο στην Ελλάδα παιχνίδι watter ball. Η τιμή εισιτηρίου θα ανέρχεται στο ποσό των 2,00 ευρώ για κάθε παιχνίδι, εκτός από το watter ball που ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί και θα ανακοινωθεί. Η διοργανώτρια εταιρία θα είναι υπεύθυνη  για την ασφάλεια,  την  ηχορύπανση  και  την καθαριότητα  του εν λόγω χώρου   και   διαθέτει   πιστοποίηση   Ε.Ε  TUV  HELLAS  και   διεθνή   ασφάλεια   προς τρίτους…¨.
Ολόκληρη η απόφαση ΕΔΩ

Αλλά και η Ε.Ε  TUV  HELLAS  θα πρέπει να δώσει στη δημοσιότητα όλα τα πρωτόκολλα ελέγχου, δοκιμών και τις διαδικασίες που ακολούθησε ώστε να πιστοποιήσει το συγκεκριμένο ..παιχνίδι!!! Κάτι δεν πάει καλά!!!

Ένα τελευταίο
Στις 28/11/2013 ο Δήμος Αλίμου σε παρόμοιο αίτημα για την εγκατάσταση λούνα πάρκ ,αποφασίζει αρνητικά και παραθέτει μάλιστα ολόκληρο το νομοθετικό πλαίσιο (ΕΔΩ).
Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης δεν μπορούσε να ρωτήσει τον γειτονικό δήμο πριν καταλήξει στην ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ???

Σεβασμός στη μνήμη του παιδιού που έφυγε από τα λάθη και τις παραλείψεις σας.

Ελπίζουμε η ανάρτησή μας αυτή να βοηθήσει τη Δικαιοσύνη να αποκαλύψει όλους τους ενόχους του εγκλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...