Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

65,9 ευρώ ανά άτομο για ένα …ελαφρύ γεύμα στο Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΚΑΠΕ) !!!


Πλήρωνε μ@_ _ _ _ Έλληνα !!!

Ενώ το πάρτι με τις ΑΠΕ και τους ΑΠΕτζήδες (κρατικούς και ιδιώτες) συνεχίζεται κανονικά και μάλιστα στο αποκορύφωμα της κρίσης, οι έχοντες την αρμοδιότητα προώθησης αυτού του …θεάρεστου έργου στο ΚΑΠΕ, αποφάσισαν να γευματίσουν …ελαφρά να πιούν και ένα καφέ στην …υγεία των κορόιδων, με κόστος 1317,88/20 = 65,9 ευρώ ανά άτομο!!!

Θα τρελαθούμε τελείως !!!
Εμείς με 10 ευρώ το άτομο απολαμβάνουμε ένα πολύ βαρύ - ασήκωτο γεύμα !!!
Εσείς με 65,9 ευρώ ...
τι …ελαφρύ φάγατε???


Ούτε και αν ακόμη φάγατε τον άμπακο, τον περίδρομο, το καταπέτασμα, τον αγλέορα, όπως λέει ο λαός, δεν δικαιολογείται αυτό το κόστος.
Τουλάχιστον έχετε χωνέψει ή προσπαθείτε ακόμη ???

¨Πράσινα¨ αδέλφια !!!
Αν δεν το έχετε καταλάβει, έχουμε πτωχεύσει !!!
Μήπως ζείτε σε άλλη χώρα ???

Φίλες, φίλοι
Δείτε την απόφαση και παρακαλούμε, μέρες πού ’ναι, συγκρατείστε τα νεύρα σας !!!




Η ¨Πρώτη Φορά Αριστερά¨ και ο αρμόδιος υπουργός κος Σκουρλέτης, τι λέει για τη συνεχιζόμενη μεγάλη ζωή των ¨πράσινων¨ φορέων ???

ΑΝΑΝΕΩΣΗ:
Ο Γενικός Διευθυντής του ΚΑΠΕ μας απέστειλε το παρακάτω mail:

Αγαπητοί κύριοι,
Σε δημοσίευμα  της 10ης Αυγούστου 2015 στο blog σας, με τίτλο <<65,9 ευρώ ανά άτομο για ένα ...ελαφρύ γεύμα στο Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΚΑΠΕ) !!!>> γίνεται αναφορά στο Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών  & Εξοικονόμησης Ενέργειας και συγκεκριμένα σε ανάρτηση που πραγματοποίησε το ΚΑΠΕ στη Διαύγεια και αφορά δαπάνη 1317,88 ευρώ, για υπηρεσίες εστίασης -catering.
Προς αποκατάσταση της αλήθειας, καθώς οι αναρτήσεις στην Διαύγεια είναι συνοπτικές, σας γνωστοποιούμε ότι η εν λόγω δαπάνη αφορά στην παροχή καφέ και γευμάτων για τουλάχιστον 20 άτομα, για τρεις συνεχόμενες ημέρες (1-3 Ιουλίου 2015), κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου ENSPOL, στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος & Ενέργειας (ΥΠΑΠΕΝ).
Κατά συνέπεια το περιεχόμενο της ανάρτησης σας σε καμιά περίπτωση δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα και παρακαλούμε για την αποκατάσταση της αλήθειας.

Βασίλης Κίλιας
Γενικός Διευθυντής

Με εκτίμηση,
KΕΝΤΡΟ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...