Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Αυτά δεν συμβαίνουν ούτε στην Αφρική!!

Ξεκίνησε ο αλληλοσπαραγμός, που παραπέμπει στο: ¨ο σώζων εαυτόν σωθήτω¨ και στο: ¨ο θάνατος σου η ζωή μου¨!!!!

Σε εκδήλωση των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος ( κόστους 11.500 ευρώ !!!!) «Οι Επιθεωρητές επί το έργον», στις 6/6/2012, με την παρουσία μάλιστα του υπηρεσιακού Υπουργού και ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση, ακούστηκαν πράγματα και θαύματα, κυρίως για θέματα που αφορούν σε πρώην υπουργούς της διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και σε θέματα όπως: ΧΥΤΑ Γραμματικού (ύπαρξη ή όχι ρεμάτων), παράνομες χωματερές, πρόστιμα και αυθαίρετα!!
Υπογραμμίζουμε το χρόνο των καταγγελιών:
Μετά την αποχώρηση των Υπουργών, ενώ τότε που συνέβαιναν αυτά δεν βγήκαν να τα καταγγείλουν ή ακόμη και να παραιτηθούν (….κάτι μας θυμίζει αυτό το σκηνικό και μάλιστα με τα ίδια περίπου πρόσωπα).
Σήμερα όμως θα επισημάνουμε κάτι πιο σημαντικό.
Δύο μέρες μετά την εκδήλωση έρχεται ο υπηρεσιακός Υπουργός , ο οποίος πήγε στην ¨εκδήλωση¨ και με δελτίο τύπου λέει απλά: Όλες οι καταγγελίες που ακούσθηκαν από τους Επιθεωρητές δεν ευσταθούν!!!!!!!
Η εικόνα, Υπουργός έστω και υπηρεσιακός, να διαψεύδει όσα ακούσθηκαν σε αυτή την ¨εκδήλωση¨ και ταυτοχρόνως να παραμένουν όλοι αυτοί στη θέση τους, δικαιολογεί τον τίτλο της ανάρτησης.
Το ποιος έχει δίκιο και..........
το ποιος έχει άδικο, μικρή σημασία έχει!!
Όσον αφορά στην ουσία των θεμάτων, έχουμε αναφερθεί σε πάρα πολλές αναρτήσεις. (ΕΔΩ, ΕΔΩ). Εάν αντέχετε να διαβάσετε τι ειπώθηκε σε αυτή την εκδήλωση και τι διαψεύδει ο υπουργός, κάντε κλικ ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Φίλοι αναγνώστες,
λόγω της σοβαρότητας των θεμάτων που αφορούν οι καταγγελίες, θα πούμε ότι είναι καιρός να παρέμβει ένας εισαγγελέας!!!!! Έπρεπε ήδη να είχαν κληθεί οι καταγγέλλοντες για να δώσουν εξηγήσεις!!
ΔΕΝ ¨ΠΑΙΖΟΥΝ¨ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ  ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ !!!!!

Υ.Γ: Η δίκη του Ασωπού συνεχίζεται σήμερα με την εξέταση, από τους συνηγόρους υπεράσπισης των κατηγορουμένων,  του τ. Γενικού Επιθεωρητή. Σε επόμενη ανάρτηση θα σας περιγράψουμε τι έχει ειπωθεί μέχρι σήμερα και γενικά το κλίμα της ακροαματικής διαδικασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...