Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Τι συμβαίνει??? Θα μας εξηγήσει κάποιος??


Χθες 11/6/2012, το ΥΠΕΚΑ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
¨Την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012, το απόγευμα, υποβλήθηκε στον Υπουργό ΠΕΚΑ η παραίτηση της Ειδικής Γραμματέως Επιθεώρησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Μαργαρίτας Καραβασίλη, η οποία προκλήθηκε από το περιεχόμενο της από 08.06.2012 Ανακοίνωσης που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΥΠΕΚΑ με τίτλο «σχετικά με δημοσιεύματα».
Την παραίτηση τους για το ίδιο θέμα υπέβαλαν, μέσω της Ειδικής Γραμματέως και οι επικεφαλής της Ειδικής Υπηρεσίας Επιθεωρητών Περιβάλλοντος, Γενικός Επιθεωρητής, Παναγιώτης Μέρκος, και Βοηθός Γενικού Επιθεωρητή, Σωτήρης Στασινός.
Ο Υπουργός ΠΕΚΑ, καθηγητής Γρηγόρης Τσάλτας, θεωρώντας ότι τα σχετικά σχόλια που είδαν το φως της δημοσιότητας δεν απηχούν πραγματικά θέσεις της ΕΥΠΕ, δεν θεωρεί ότι υφίσταται ζήτημα παραιτήσεων

Απορίες:
Με τη φράση: ¨Τα σχετικά σχόλια που είδαν το φώς της δημοσιότητας¨, εννοεί την προηγούμενη ανακοίνωση του ΥΠΕΚΑ??
Δηλαδή για να καταλάβουμε: Η ανακοίνωση στις 8/6/2012, που εξέδωσε το  Γραφείο Τύπου του ΥΠΕΚΑ με τίτλο «σχετικά με δημοσιεύματα», δεν ήταν σε γνώση του Υπουργού??
Από ποιους γράφτηκε η ανακοίνωση??
Ποιες είναι...............
τελικά οι ¨πραγματικές θέσεις¨ των Επιθεωρητών και σε ποια θέματα παραπέμπουν??

Και μια γενική παρατήρηση για τις κατά καιρούς παραιτήσεις αρμοδίων πολιτικών, υπηρεσιακών κλπ :
Οι εκ των υστέρων ¨παραιτήσεις¨ δεν μπορούν να θεωρηθούν ως Κολυμβήθρα του Σιλωάμ για … διάδοχες καταστάσεις.-

Μένουμε άφωνοι!!!!!!
Έχουμε ¨ξεφύγει¨ εντελώς!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ:
  • Τα Ελληνικά είναι πλούσια γλώσσα για να διατυπώσει κανείς σε γραπτό λόγο αυτά που σκέπτεται. Εάν χρειαζόμαστε ¨μεταφραστή¨ για να καταλάβουμε το τι θέλει να πεί ο ποιητής τότε …… .
  • Μάλλον εκ παραδρομής αναγράφεται στην ανακοίνωση ΕΥΠΕ αντι ΕΥΕΠ (Να πληροφορήσουμε τους συντάκτες ότι η ΕΥΠΕ είναι άλλη υπηρεσία του ΥΠΕΚΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...