Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Συμβαίνει τώρα !!!

Του ανταποκριτή μας

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του Εθνικού κήπου μετά την αποκάλυψη φυτείας με δέντρα και φυτά, τα οποία προσομοιάζουν με αυτά της Κολομβιανής χλωρίδας.
Αποκαλύφθηκε, μετά από καταγγελίες επισκεπτών, όταν τα χορτοφάγα ζώα του κήπου άρχισαν να εμφανίζουν περίεργες συμπεριφορές και να περπατούν σαν τον Johnnie Walker.

Κάποιοι, οι οποίοι δηλώνουν κηπουροί, ομολόγησαν ότι τα φυτά μεταφέρονταν στα πλαίσια της πράσινης ανάπτυξης από το εξωτερικό με αεροπλάνα, τα οποία δήλωναν ότι τάχαμου μεταφέρουν ευρώ και έτσι απέφευγαν τον έλεγχο στο τελωνείο!!
Οι αστυνομικοί, που συμμετείχαν στην αποκάλυψη, διαρρέουν ότι οι ποσότητα είναι τόση μεγάλη, που ούτε το καράβι από την Περσία δεν είναι ικανό για την μεταφορά.
Ως εγκέφαλοι φέρονται τρείς αλλοδαποί (2 από Ευρώπη και 1 από Αμερική), οι οποίοι επόπτευαν ανά τρίμηνο την παραγωγή και το σύστημα διακίνησης, εξαναγκάζοντας μάλιστα και τους διακινητές να το δοκιμάσουν πρώτοι για να βεβαιωθούν για την ευεργετική δράση του, στα πλαίσια μνημονίου κατανόησης που είχαν συνυπογράψει.

Εντοπίσθηκε επίσης...
συσκευαστήριο σε παρακείμενο κτίριο, όπου μεταφερόταν μετά την επεξεργασία (αφύγρανση-ξήρανση-αερισμό) σε μεγάλα φωτοβολταϊκά και αιολικά πάρκα, τα οποία λειτουργούσαν με καμουφλάζ την δήθεν παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος.
Η τελική συσκευασία γινόταν σε φακέλους λογαριασμών φορολογουμένων υπό την εποπτεία μάνατζερ που είχε τη Χάρη του Θεού.
Τη φυτεία και τα κτίρια προστάτευαν ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά ράτσας Γερμανικοί Ποιμενικοί

Ειδικοί ψυχολόγοι - αναλυτές αποφάνθηκαν ότι έτσι μόνο εξηγείται η απάθεια των πολιτών και η μη αντίδραση τους, καθώς και το σπάνιο σύμπτωμα που εμφάνιζαν συχνά πυκνά με την ονομασία ¨είμαστε μια χαρούμενη οικογένεια¨, στην μεγάλη κατανάλωση αγγουριού που τους είχαν υποβάλλει τα τελευταία χρόνια  για το καλό τους.

Παρόμοια περίπτωση στα αστυνομικά χρονικά δεν υπάρχει!!
Κάποιοι βέβαια ισχυρίζονται ότι είχε ξανασυμβεί και για μεγάλο διάστημα περίπου 400 χρόνων, μέχρι που ένας γέρος από το Μοριά πήρε τα βουνά και τους κάμπους και …τους πήρε και τους σήκωσε

Οι συλληφθέντες, κάποιοι κάνουν λόγο για εκατοντάδες, κρατούνται και ανακρίνονται στη ΓΑΔΑ. Όπως διαρρέουν, καλά πληροφορημένες πηγές, οι διακινητές  δηλώνουν εθισμένοι και όπως φαίνεται θα τη γλυτώσουν με μια απλή επίπληξη!!! Στη φυλακή θα οδηγηθούν μόνο οι κατά συρροή και εξ αμελείας χρήστες.

Ειδικοί σε θέματα υγείας συνιστούν:
Όσοι από τους πολίτες έχουν ανοίξει τους λογαριασμούς, άμα τη επιστροφή από βουνό και θάλασσα, και χέστηκ@ν, χωρίς μάλιστα να βρίσκονται ψηλά, κατά το ¨χέσε ψηλά κι αγνάντευε¨, να προσέξουν διότι δεν είναι από τη χαρά τους!! Ας ξαπλώσουν στον καναπέ να ανοίξουν την τηλεόραση, MEGA ή ΣΚΑΙ ή ΔΤ κατά προτίμηση και θα επανέλθουν στα ίσια ή μονίμως σε οριζόντια θέση στη χειρότερη περίπτωση, αυθωρεί και χωρίς χρήμα!!!

Θα σας κρατάμε …χρεωμένους με όλα τα τελευταία νέα

TROOOOL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...