Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Τοξικά απόβλητα παντού!!




Σήμερα οι ¨άρχοντες των σκουπιδιών¨ …διαβουλεύονται!!!







Πριν λίγες ημέρες διαβάσαμε ότι ¨ Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης προκάλεσε η αποκάλυψη της Καθημερινής για τη χωματερή δίπλα στην πόλη του Ασπρόπυργου. Η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να ερευνηθούν σε βάθος τα στοιχεία του ρεπορτάζ για την παράνομη παραλαβή, αποθήκευση και επεξεργασία νοσοκομειακών και άλλων τοξικών αποβλήτων στη Δυτική Αττική και να αποδοθούν ευθύνες στους εμπλεκόμενους. Την προκαταρκτική εξέταση θα διενεργήσει η Εισαγγελέας Περιβάλλοντος.¨

Σε δεκάδες αναρτήσεις μας έχουμε αναφερθεί στο σύστημα διαχείρισης αποβλήτων, που έχει εγκαταστήσει στη χώρα ένα κλειστό κύκλωμα, στα πρότυπα εγκληματικών οργανώσεων και αποτελείται από εργολάβους, μελετητές, διακινητές, πανεπιστημιακούς, κλπ με την συνδρομή και την κάλυψη κρατικών λειτουργών όλων των εξουσιών!!!
Μετά τη δημοσιοποίηση του Ασωπού, λούφαξαν για ένα μικρό διάστημα φοβούμενοι τις αποκαλύψεις. Ασχολήθηκαν με την απόκρυψη, την εξαφάνιση και παραποίηση ενοχοποιητικών στοιχείων, με τις ευλογίες και το προπέτασμα της ¨πράσινης¨ ανάπτυξης  και αφού...
τα …τακτοποίησαν ξανάρχισαν με την ίδια ένταση και ζήλο το …θεάρεστο έργο τους.

Αν η Εισαγγελέας, που ανέλαβε την έρευνα της παράνομης διαχείρισης αποβλήτων στην Δυτ. Αττική, θέλει να ανακαλύψει και να αποκαλύψει πραγματικά το τι συμβαίνει σε αυτό το χώρο, ας επισκεφθεί σήμερα το ΕΒΕΑ, Ακαδημίας 7 - 6ος όροφος, αίθουσα ΕΡΜΗΣ, όπου το ΥΠΕΚΑ διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Εθνικό Στρατηγικό Πρόγραμμα Πρόληψης Παραγωγής Αποβλήτων και Αναθεώρηση του Εθνικού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων».
Εκεί θα παρευρίσκονται πολλοί εκ των διαχρονικών ενόχων του εγκλήματος!! Ας κλείσει τις πόρτες και να ξεκινήσει τις ανωμοτί καταθέσεις. Η εξιχνίαση θα είναι θέμα χρόνου!
Το πρώτο ερώτημα, που θα πρέπει να υποβάλλει, είναι: Πού ευρίσκονται σήμερα τα εκατομμύρια τόνοι τοξικών αποβλήτων που παρήχθησαν στην Ελλάδα την τελευταία δεκαετία (περίπου 400.000/έτος)??
Μην σας προβληματίζουν βαρύγδουπα ονόματα της Ε.Ε!! που συμμετέχουν στην ημερίδα αυτή!! Συμμετοχή στο έγκλημα έχουν και πολλά …όργανα της Ε.Ε!!! Μην ξεχνάτε ότι αυτοί κατευθύνουν τα πακέτα των ΕΣΠΑ, για τη διαχείριση αποβλήτων, στους …τελικούς δικαιούχους!!!!

Οι επιπτώσεις αυτής της εγκληματικής διαχείρισης των αποβλήτων είναι γνωστές σε όλους και αποτυπώνονται στο έγκλημα του ΑΣΩΠΟΥ!

Κυρία Εισαγγελέα,
Η άκρη του νήματος είναι στην υπόθεση του ΑΣΩΠΟΥ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...