Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Η Άνγκελα Μέρκελ απείλησε τον Αλέξη Τσίπρα πως οι Έλληνες θα μεταφερθούν σε άλλο πλανήτη

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την αποκάλυψη πως ο Αλέξης Τσίπρας υπέγραψε τη συμφωνία με τους δανειστές, επειδή η Άνγκελα Μέρκελ τον απείλησε πως, σε διαφορετική περίπτωση, όλοι οι Έλληνες θα μεταφερθούν στον πλανήτη Kepler-452b που εντόπισαν οι επιστήμονες της NASA.

Η αποκάλυψη αυτής της απειλής εξηγεί το γιατί ο Αλέξης Τσίπρας μεταμορφώθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη από επαναστάτη Τσε Γκεβάρα σε τρομαγμένο γατάκι που έχει χάσει τη μαμά του.

Σύμφωνα με το Spiegel, η Άνγκελα Μέρκελ είπε στον Αλέξη Τσίπρα πως μίλησε με τον Μπαράκ Ομάμα και αποφάσισαν πως οι Έλληνες είναι τα ιδανικά πειραματόζωα για να διαπιστωθεί αν μπορεί να υπάρξει ζωή στον πλανήτη Kepler-452b, ο οποίος έχει χαρακτηριστικά παρόμοια με τη Γη, αφού είναι ξάδερφός της από το σόι της μάνας της.

Παράλληλα, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είχε ....
πει στον Ευκλείδη Τσακαλώτο πως έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, σημαίνει και έξοδο των Ελλήνων από τη Γη.

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε στην Άνγκελα Μέρκελ πως θα πρέπει να κάνει δημοψήφισμα για να αποφασίσουν δημοκρατικά οι Έλληνες αν επιθυμούν να κατοικήσουν σε έναν άλλο πλανήτη, ή αν επιθυμούν να μείνουν στην Ευρωζώνη, αλλά η Άνγκελα Μέρκελ του απάντησε πως τα διαστημόπλοια είναι έτοιμα και με τις μηχανές αναμμένες, οπότε πρέπει να αποφασίσει αμέσως.

Η εκκένωση της Ελλάδας από τους Έλληνες και η μεταφορά τους σε έναν άλλο πλανήτη αποτελεί το plan b της κυβέρνησης σε περίπτωση που αποτύχουν οι μεταρρυθμίσεις, ώστε οι Έλληνες να μην χάσουν μόνο την πρώτη κατοικία τους αλλά ολόκληρη την Ελλάδα.

Η Αριστερή Πλατφόρμα αντιδρά στη μεταφορά των Ελλήνων στον πλανήτη Kepler-452b και ζητά να μεταφερθούν όλοι οι άλλοι λαοί εκεί, ώστε να μείνουμε μόνοι μας εδώ και να διαγραφεί το χρέος, αφού διαπλανητικό χρέος δεν υπάρχει.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ: pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...