Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

H Κλιματική Αλλαγή ¨σκοτώνει¨ και το SEX !!!




Όσο πλησιάζει η διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την κλιματική αλλαγή στο Παρίσι (30 Νοεμβρίου έως 6 Δεκεμβρίου) η ¨επιστημονική¨ τρομοκρατία έχει ξεπεράσει κάθε όριο !!!





Ας δούμε δυο νέες ¨επιστημονικές¨ ανακαλύψεις, που αφορούν στις επιπτώσεις  λόγω αύξησης της θερμοκρασίας του πλανήτη.

Α) Αδέρφια βρήκαμε δικαιολογία και μάλιστα ¨επιστημονική¨ !!!
Όταν το έτερον ήμισυ έχει όρεξη για αγκαλίτσες και φιλάκια και θέλομε να το αποφύγομε για διάφορους λόγους, τότε η απάντηση θα είναι: ¨No KOY-KOY my love !!! Blame climate change !!!¨.

Δεν είναι αστείο !!! αυτό ισχυρίζονται ¨επιστήμονες – οικονομολόγοι¨ και μάλιστα σε βαρυσήμαντο άρθρο του πλέον αξιόπιστου site αυτό του BLOOMBERG (ΕΔΩ) !!!
Ο ζεστός καιρός οδηγεί σε μειωμένη ικανότητα για σεξουαλική συνεύρεση, σύμφωνα με ένα νέο έγγραφο εργασίας από το Εθνικό Γραφείο Οικονομικών Ερευνών των ΗΠΑ.

Τρεις οικονομολόγοι μελέτησαν ...
 τα στοιχεία 80 ετών για τη σχέση θερμοκρασίας και γονιμότητας στις ΗΠΑ.

Κατέληξαν λοιπόν στο συμπέρασμα ότι  όταν η θερμοκρασία είναι μεγαλύτερη  από 26.7ºC, οι γεννήσεις μειώνονται τους επόμενους 10 μήνες !!!
Δηλαδή, οι ¨καυτές ημέρες"  οδηγούν σε πτώση 0,4% των γεννήσεων εννέα μήνες αργότερα.
Προτείνουν λοιπόν για να επανέλθει η ερωτική διάθεση την χρήση κλιματιστικών, τα οποία λειτουργούν ως  ισχυρά αφροδισιακά !!!

Συμπέρασμα: Η κλιματική αλλαγή θα λειτουργήσει και ως ένα είδος αντισύλληψης λόγω μειωμένης διάθεσης για σεξουαλική συνεύρεση !!!

Β)  Κλιματική αλλαγή = Μικροτσουτσουνίαση

Σε ένα άρθρο δεκαπέντε σελίδων, που αναμένεται να δημοσιευθεί στο περιοδικό Nature τον επόμενο μήνα, ένας συγγραφέας ισχυρίζεται ότι έχει αποδειχθεί η σχέση μεταξύ της κλιματικής αλλαγής και του …απογοητευτικού μεγέθους του πέους !!!  

Μέσα από πολύπλοκους υπολογισμούς κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα μετεωρολογικά και κλιματικά φαινόμενα, όπως τα αέρια του θερμοκηπίου, το λιώσιμο των παγετώνων, η άνοδος της στάθμης της θάλασσας, οι τυφώνες και οι ξηρασίες έχουν οδηγήσει σε «ποσοτική ελάττωση του πέους.

Περισσότερες πληροφορίες και διαγράμματα ΕΔΩ



Όπως καταλαβαίνετε δεν υπάρχει σωτηρία …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...