Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΙΖΟΥΜΕ…ΚΡΕΜΑΛΑ;;


Του συνεργάτη SISIFUS
          
         Πριν από λίγες ημέρες υπέπεσε στην αντίληψή μου ότι θα ασκηθούν, λέει, διώξεις και θα αναζητηθούν οι υπεύθυνοι για μια κρεμάλα που στήθηκε στο Σύνταγμα κατά τη διάρκεια διαμαρτυριών των πολιτών!!!Ξεράθηκα από τα γέλια στην προσπάθειά μου να καταλάβω ποια πορεία ακολούθησε αυτός ο εγκέφαλος μέχρι να καταλήξει σε αυτή τη βαρύγδουπη ανακοίνωση!!Μυρίζομαι ένα μπέρδεμα και μια σύγχυση, χωρίς ελπίδα αυτός ο νούς να συναντήσει κάπου, κάποτε τα φώς!!!!!
         Και εξηγούμαι…!!!Ετοιμάζεσαι να πάς στο super market γιατί δεν έχεις απολύτως τίποτα από τα βασικά!!!Ντύνεσαι, στολίζεσαι για τη βόλτα (γιατί περί βόλτας πρόκειται) και φτάνεις όλο χαρά λες και πάς να διασκεδάσεις!!Παίρνεις ένα μεγάλο καρότσι, χαζεύεις τα ράφια, τα αγαθά, αναπολείς τις στιγμές που κάποτε τα έβαζες και στο καρότσι και απορείς που δεν ένιωθες και τότε αυτή την ηδονή που νιώθεις τώρα όταν τα αγγίζεις και μόνο!!!!Για να δικαιολογήσεις την άσκοπη περιπλάνηση και το …άδειο καρότσι, προσποιείσαι ότι δεν βρίσκεις αυτό που θέλεις!!
         Και ξάφνου σταματάς όλο ικανοποίηση μπροστά στα σαπούνια και δείχνεις ιδιαίτερη προτίμηση στα πράσινα, τα παλιομοδίτικα αυτά με την ποτάσα που καθαρίζουν και απολυμαίνουν σε βάθος, απλώνεις το χέρι και παίρνεις δύο, τρία!!! «ΑΑΑΧ, τι ωραία! Ψώνισα και σήμερα».
         Με την επιστροφή στο σπίτι, ξεφορτώνεις τα ψώνια (την εξής μια σακούλα με τα σαπούνια) και για να μην μπείς στη διαδικασία να ανοίξεις  τηλεόραση (για ευνόητους λόγους) κάνεις πως ψάχνεις κάτι χαμένο!! «Μα που το έβαλα, το ρημάδι το σχοινί»!!!Και αφού βρίσκεις και το σχοινί, ηρεμείς, χαλαρώνεις, έχεις ό,τι χρειάζεσαι για μια ωραιότατη… μπουγάδα!!!!??? Και όταν καταλάβεις τα παιχνίδια που ........
παίζεις με το υποσυνείδητό σου, διασκεδάζεις!!!!Δεν μπορείς να κάνεις κι αλλιώς!!
         Η «κρεμάλα» λοιπόν είναι ένα παιχνίδι, που όταν κάνεις λάθος, η τιμωρία σου είναι να σε κρεμάνε λίγο λίγο μέχρι να «καείς» και να αποχωρήσεις ηττημένος από το παιχνίδι!!Διερωτώμαι λοιπόν, αυτή η κρεμάλα που στήθηκε στο Σύνταγμα γιατί προκαλεί τόσο φόβο και σε ποιόν;; Εγώ το βλέπω σαν σκληρή απεικόνιση μιας πραγματικότητας που βιώνεται καθημερινά!!! Και πώς αλλιώς να τη χαρακτηρίσεις εάν όχι ¨θηλιά στο λαιμό»;;;  Μόνο που σε αυτή την ¨κρεμάλα» παίζεις παρά τη θέλησή σου, καίγεσαι, κάνεις δεν κάνεις λάθος και ενώ προσπαθούν να σε πείσουν ότι έχεις ηττηθεί, δεν σε αφήνουν να φύγεις  και από το παιχνίδι!!!!???
         Και τι σόϊ δίωξη θα ασκήσει αυτός που στήνει το «παιχνίδι» κατά αυτού που ήδη κρέμεται;;;;
ΖΑΒΟΛΙΕΣ, ΖΑΒΟΛΙΕΣ, ΖΑΒΟΛΙΕΣ!!!!!
ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ….ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...