Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Το ΥΠΕΚΑ μετακομίζει στο Ναϊρόμπι!!!

Με επτά (7) αποφάσεις της Γενικής Γραμματέως του ΥΠΕΚΑ κας Κ. Γιαννακοπούλου εγκρίνεται η μετάβαση ισάριθμων υπαλλήλων στο Ναϊρόμπι της Κένυα για 9 ημέρες!!!!
Το συνολικό κόστος του ταξιδιού υπολογίζεται σε 17.000 ευρώ!!!

Και τι θα κάνουν στο Ναϊρόμπι??
Προς στιγμή πέρασε από το μυαλό μας μήπως πάνε να βοηθήσουν την κα Μπιρμπίλη στο κλείσιμο της τρύπας του όζοντος, αλλά αφού διαβάσαμε την απόφαση μάθαμε ότι θα συμμετέχουν ως εθνικοί εκπρόσωποι της χώρας στην προπαρασκευαστική Ανοιχτή Συνάντηση της Επιτροπής Μονίµων Αντιπροσώπων του UNEP (Open Ended CPR) που θα διεξαχθεί στις 24-28 Μαρτίου 2014 στο Ναϊρόµπι, στα πλαίσια της προετοιµασίας της Συνέλευσης Περιβάλλοντος των Η.Ε. (United Nations Environmental  Assembly UNEA, 23-27.6.14) µε καθολική συµµετοχή, κατά την τρέχουσα Ελληνική Προεδρία στο Συµβούλιο της ΕΕ (Α΄εξάµ.2014) . 

Τα έξοδα ...
µετάβασης, διανυκτέρευσης και ηµερήσιας αποζηµίωσης, µε τα σηµερινά δεδοµένα, είναι περίπου 17.000 ευρώ!!!

Μην μας ρωτάτε γιατί θα πρέπει να πάνε επτά !!!
Ίσως ξεκίνησε η διανομή του πλεονάσματος...

Όλα καλά….

Πρόταση - παράκληση
Βλέποντας την ατζέντα της συνάντησης είδαμε ότι υπάρχει και το θέμα της διαχείρισης των χημικών αποβλήτων. Για να δικαιολογήσουν τουλάχιστον τα έξοδα ας σκεφτούν να θέσουν το θέμα του κινδύνου ρύπανσης της Μεσογείου λόγω της καταστροφής των χημικών όπλων της Συρίας στην περιοχή.
Έστω και αργά πρέπει να αντιδράσουμε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...