Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Και ¨οικολογικό¨ SEX !


¨…τ καλοκαίρι στ βουνά, κα τν χειμ στος κάμπους…¨

¨…Ποσοστό  που αγγίζει  το 22% σε όλο το κόσμο  έχει στενές επαφές τρίτου τύπου  στον κήπο ή στην εξοχή τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα.¨




Λίγο η οικονομική κρίση, λίγο η οικολογική συνείδηση, λίγο η πράσινη διατροφή που έχει εισβάλει στο διαιτολόγιο άλλαξαν τις συνήθειες όλων. 
Η νέα τάση που αποκτά όλο και περισσότερους φανατικούς σε όλο το κόσμο αλλά και στην χώρα μας είναι το οικολογικό σεξ.
Σύμφωνα με στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας από εταιρείες παραγωγής προφυλακτικών αλλά και περιβαλλοντικούς οργανισμούς ο αριθμός των προφυλακτικών που δεν ανακυκλώνονται σωστά μόνο στην Μεγάλη Βρετανία ανέρχεται σε 60 με 100 εκατομμύρια ετησίως.
Παράλληλα επτά στα οκτώ  σεξουαλικά  παιχνίδια και βοηθήματα  που δοκιμάστηκαν ανιχνεύθηκαν  φθαλάτες σε ποσότητα που φτάνει κατά μέσο όρο το 24 με 51%.

Την ίδια στιγμή ...
στροφή 180 μοιρών φαίνεται πως κάνουν οι απανταχού εραστές αφού δεν επιλέγουν πανάκριβα ξενοδοχεία ή πολυτελείς σουίτες. Ένα ποσοστό  που αγγίζει  το 22% σε όλο το κόσμο  έχει στενές επαφές τρίτου τύπου  στον κήπο ή στην εξοχή τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα.

Για πράσινο σεξ οι περιβαλλοντικές οργανώσεις μεταξύ άλλων συστήνουν:

πράσινα σεξοβοηθήματα

Στην περίπτωση που τα ερωτικά βοηθήματα αποτελούν το αλατοπίπερο της  ερωτικής σας ζωής διαβάστε προσεκτικά τα υλικά από τα οποία έχουν κατασκευασθεί κυρίως αν περιέχουν φθαλάτες.
Οι ουσίες αυτές ανήκουν σε μία οικογένεια βιομηχανικών χημικών προϊόντων που χρησιμοποιούνται για να μαλακώσει η πλαστική ύλη και η χρήση τους έχει συνδεθεί με διάφορα προβλήματα ιατρικής φύσης όπως είναι η ατροφία των όρχεων και πολλά προβλήματα στα όργανα αναπαραγωγής.

Δοκιμές σε πειραματόζωα έδειξαν βλάβες στο ήπαρ, τα νεφρά και τους πνεύμονες, ενώ στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οι φθαλάτες έχουν απαγορευτεί ακόμα και στα παιδικά παιχνίδια.
Στην περίπτωση που  δεν  κάνετε χωρίς  τα sex toys  προτιμήστε τα ασφαλή οικολογικά από γυαλί, μέταλλο, ή σιλικόνη . 

 οικολογική προφύλαξη

Μπορεί τα  προφυλακτικά από λάτεξ  να αποτελούν την πιο ασφαλή λύση απέναντι σε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη ή  σε ένα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενο Νόσημα αλλά δεν έχει ακόμη
διευκρινιστεί το κατά πόσο είναι βιοδιασπώμενα.

Όπως ισχυρίζονται  οι οικολογικές οργανώσεις  τα προφυλακτικά από δέρμα είναι τα πιο φιλικά στον πλανήτη  αλλά δεν προστατεύουν από  τα ΣΜΝ. 

Πάντως το  σημαντικότερο σημείο στην χρήση των προφυλακτικών έχει να κάνει με την μετέπειτα  χρήση τους. Στο σημείο αυτό  οι ειδικοί συνιστούν να μην πετάγονται σε  λεκάνες τουαλέτας , αφού κινδυνεύουν να κολλήσουν στους σωλήνες και να μολύνουν τα ποτάμια, εκεί όπου φτάνουν οι αγωγοί.
  
 μπαμπού σεντόνια.

Αφήστε στην άκρη τα μεταξωτά σεντόνια και στρώστε το κρεβάτι με τα οικολογικά σεντόνια από μπαμπού τα οποία έχουν μεταξωτή αφή, απορροφούν  την υγρασία, έχουν  φυσικές αντιμικροβιακές ιδιότητες ενώ προέρχονται από μια διαρκώς ανανεώσιμη πηγή 

χωρίς φώτα

Δεν κάνετε μόνο οικονομία στην ΔΕΗ αλλά  χωρίς φώτα στην διάρκεια του σεξ επιτυγχάνετε καλύτερη ατμόσφαιρα και πλήρη ενεργοποίηση όλων των αισθήσεων. 

 στην μπανιέρα δυο δυο

Εκτός του ότι το μπάνιο μαζί με τον σύντροφό σας μπορεί να ξεσηκώσει τα πνεύματα και να γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια, δεν θα σπαταλήσετε και πολύ νερό. 


Παλαιότερη σχετική ανάρτησή μας ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...