Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

ΚΗΦΙΣΟΣ : Μια απόφαση με … ερωτηματικά.



Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες που ο ΣΚΑΙ, γνωστός για τις ¨οικο – ευαισθησίες¨ , είχε οργανώσει ένα από τα γνωστά events με καθαρισμό σε περιοχή του Κηφισού. Παρέλασαν πάλι από τα μικρόφωνα του σταθμού αρμόδιοι, συναρμόδιοι, αναρμόδιοι, οικολόγοι, περιβαλλοντολόγοι, παρατρεχάμενοι, ειδικοί, ανειδίκευτοι και με πολύ κλάμα ομολογουμένως (… η ροή του ποταμού αυξήθηκε τις ώρες εκπομπής), ανέλυσαν σε reloaded όσα είχαν ήδη αναλύσει.
Τι δεν υποσχέθηκαν!!  Πάρκα αναψυχής …. με λίμνες, κανό, καγιάκ και άλλα extreme sports, με την προϋπόθεση βέβαια ότι  πρώτα θα γκρεμίσουν τα αυθαίρετα, που έχουν φθάσει και μέσα στην κοίτη  και θα διώξουν τις βιομηχανίες, στι μεθερμηνευόμενον  ζήσε Μαΐ μου να φας τριφύλλι …. και βάλε. (Ασωπός, Μεσσαπία σε  SEGUEL)

Σε άλλη ανάρτηση θα παρουσιάσουμε ολοκληρωμένα το πρόβλημα του Κηφισού, μια πραγματικά όμορφη περιοχή  από την Φιλαδέλφεια μέχρι και την Άνοιξη.

Και ενώ λέγαμε ότι  Δόξα σοι ο Θεός, μπορεί και να διαψευσθούμε και να αρχίσει τελικά η ανάπλαση και η υλοποίηση των μελετών που έχουν κοστίσει πολλά εκατομμύρια ,  μια απόφαση της πρώην Υπουργού ΠΕΚΑ … μας γκρέμισε τα όνειρα.
Με την απόφαση αρ. πρωτ. 26880/Α στις 15/6/2011 ανακαλείται η χρηματοδότηση του Φορέα Διαχείρισης του Κηφισού ύψους 124.214,12 ευρώ,
και με εξ. επείγον έγγραφο στην Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. πρωτ. 27313/Α στις 20/6/2011), ζητείται η ανάκληση της σχετικής πίστωσης.
Σημειώνεται ότι η χρηματοδότηση είχε αποφασισθεί ένα μήνα πριν!!


Ερώτημα:
Τι συνέβη μέσα σε ένα μήνα και άλλαξε το σκηνικό??
Κάθε απάντηση δεκτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...