Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Δυο ειδήσεις που προκαλούν μόνο πόνο και δάκρυα


Νεκρός διαδηλωτής
Την τελευταία του πνοή άφησε ο 53χρονος συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ και οικοδόμος στο επάγγελμα, Δημήτρης Κοτσαρίδης, στον Ευαγγελισμό. Όπως αναφέρεται ο άτυχος άνδρας αισθάνθηκε δυσφορία από τη ρίψη χημικών στο Σύνταγμα και αρχικά τον μετέφεραν στο Ζάππειο, όπου έγιναν προσπάθειες να τον συνεφέρουν.  Στη συνέχεια  μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον σώσουν, εξέπνευσε από ανακοπή καρδιάς.
Ένας εξαίρετος άνθρωπος, αγωνιστής και ντόμπρος ήταν ο οικοδόμος που έβαλε τα στήθη του μπροστά στους δοσίλογους κουκουλοφόρους, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του στο πεδίο της μάχης, στο πεδίο της τιμής.

Οικογενειάρχης, πατέρας δυο κοριτσιών που κατάφερε με αίμα να τα σπουδάσει, μέσα σε δυσκολίες που λίγοι μπορούν να φανταστούν.
Τρία χρόνια τώρα δεν έβρισκε δουλειά. Μερικά μόνο μεροκάματα σε οικοδομές από δω και από κει, η σύζυγός του είχε χάσει και αυτή τη δουλειά της.
ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΔΗΜΗΤΡΗ

Ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο του ΠΑΣΟΚ
Σε σύνολο 298 βουλευτών, 154 ψήφισαν υπέρ και 144 κατά, για το πολυνομοσχέδιο. Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Λούκα Κατσέλη, είπε όχι στο άρθρο 37. Μετά την επιστολή του πρωθυπουργού στον Πρόεδρο της Βουλής, ο κ. Παπανδρέου την έθεσε εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ και η οποία αριθμεί τώρα 153 μέλη.
Να θυμίσουμε ότι ο πρωθυπουργός σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας τα ΝΕΑ στις 20 Ιουνίου 2010 (εδώ), είχε διαμηνύσει ότι δεν πρόκειται να κυβερνήσει με 153 βουλευτές.
ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Αφιερωμένο σε όλους μας
(μια ιδέα ανώνυμου φίλου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...