Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

¨Κλιματικές¨ αλλαγές στο ΥΠΕΚΑ !!!

Τελικά, αντικατέστησαν τον κο Λάλα Δημήτριο, ο οποίος είχε ορισθεί ως επικεφαλής ομάδων εργασίας για την κλιματική αλλαγή!!!

Πριν λίγες ημέρες σε ανάρτησή μας με τίτλο ¨Ο κος Λάλας Δημήτριος ορίσθηκε επικεφαλής ομάδας για την κλιματική αλλαγή.¨ παρουσιάσαμε την είδηση του ορισμού του κου Λάλα με απόφαση του υπουργού ΠΕΚΑ κου Μανιάτη σαν επικεφαλής ομάδων εργασίας για τα Διεθνή Περιβαλλοντικά θέματα και την Κλιματική αλλαγή κατά τη διάρκεια της Ελληνικής προεδρίας το Α’ εξάμηνο του 2014.

Δεν πέρασαν λίγες ημέρες μετά την δημοσιοποίηση της είδησης και με νέα απόφαση του υπουργού ΠΕΚΑ κου Μανιάτη τροποποιήθηκε η απόφαση αντικαθιστώντας τον κο Λάλα Δημήτριο με τον κο Ζιώμα Ιωάννη.

Αναγράφεται...
συγκεκριμένα:

¨ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Τροποποιούµε τη (4) σχετική απόφαση του Υπουργού ΠΕΚΑ ως προς τον ορισµό του κ. Λάλα Δηµητρίου, καθηγητή Πανεπιστηµίου Αθηνών ως επικεφαλής της Οµάδας Εργασίας  για  τα  Διεθνή  Περιβαλλοντικά  Θέµατα-Κλιµατική  Αλλαγή  (Working  Party  on International Environment Issues- Climate Change) και τον αντικαθιστούµε µε τον κ Ζιώµα Ιωάννη καθηγητή Ε.Μ.Π.
Κατά τα λοιπά η (4) σχετική απόφαση ισχύει ως έχει.¨

Σημειώνεται ότι η απόφαση δεν αναφέρει τους λόγους της αντικατάστασης.

Τι μεσολάβησε??????

Ολόκληρη η απόφαση ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...