Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Με 2 χρόνια και 8 μέρες καθυστέρηση επιβεβαιώνεται η προφητεία των ΜΑΓΙΑ !!!

Όπως ίσως ενθυμίστε οι ΜΑΓΙΑ είχαν προβλέψει την συντέλεια του κόσμου για τις 21η  Δεκεμβρίου 2012 ημέρα Παρασκευή.
Πέρασε όμως αυτή η ημερομηνία και δεν επαληθεύτηκε η προφητεία.

Τώρα νεώτερες έρευνες στα κιτάπια των ΜΑΓΙΑ από Έλληνες ερευνητές – επιστήμονες, με την σύμπραξη και Ευρωπαίων ειδικών, αποκαλύπτουν ότι τότε έκαναν λάθος και δεν είχαν ερευνήσει σωστά τα σημάδια και η σωστή ημερομηνία είναι η 29η  Δεκεμβρίου 2014 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00 !!!

Βέβαια, όλως τυχαίως η νέα πρόβλεψη συμπίπτει ακριβώς με την εκλογή του ΠτΔ από την Ελληνική Βουλή !!!!

Τα σενάρια δίδουν και παίρνουν !!!
Το χαρακτηριστικό στοιχείο της ανανεωμένης προφητείας είναι ότι η συντέλεια θα ξεκινήσει από την Ελλάδα και θα επεκταθεί σε Ευρώπη, ΗΠΑ, Ασία, νήσους Κέϋμαν, Γουαδελούπη, Ακτή Ελεφαντοστού, κλπ !!!
Προσδιορίζουν μάλιστα ότι το κτύπημα θα έλθει με μορφή κομήτη, το όνομα του οποίου, όπως ονομάσθηκε από τα ΜΜΕ, είναι ¨Κομήτης του ΣΥΡΙΖΟΧάλλεϋ¨.

Επενδυτές, πιστωτές, ....
εργολάβοι, τραπεζίτες, μιντιάρχες, ντόπιοι και ξένοι, έχουν ενώσει τις δυνάμεις και ψάχνουν 12 παλληκάρια ή λεβέντισσες για μια ειδική αποστολή, ώστε να ενεργοποιήσουν μια μνημονιακή ατομική βόμβα και να εκτρέψουν την καταστροφική προδιαγεγραμμένη τροχιά του ΣΥΡΙΖΟΧάλλεϋ !!!

Εμείς δεν πιστεύουμε τις προφητείες, αλλά καλού κακού αρχίστε να μαθαίνετε Αργεντίνικο ταγκό, τουλάχιστον η καταστροφή να μας βρει αγκαλιασμένους και χορεύοντας.

Υ.Γ: Εάν τελικά βρεθούν τα 12 παλληκάρια ή λεβέντισσες και επιτύχουν στην ειδική αποστολή, δεν ξέρω πως θα το μεθοδεύσετε, αλλά το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας πρέπει να πέσει σε αυτούς !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...