Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε ;;;

¨….όταν οι υφιστάμενοι συνεχίζουν να «διαφθείρονται»  επί χρόνια, είναι γιατί οι προϊστάμενοί τους, οι οποίοι γνωρίζουν (δεν χωρεί αμφιβολίας περί τούτου), είτε κάνουν τα στραβά μάτια (???), είτε είναι και αυτοί κρίκοι της αλυσίδας…¨
Του συνεργάτη SISIFUS       
       Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά και στις δύο προεκλογικές εκστρατείες (Μαΐου-Ιουνίου) δεν ακούστηκε πουθενά η λέξη «ΔΙΑΦΘΟΡΑ»!!! Η σημαία των πολιτικών αλλοτινών καιρών άλλαξε χρώμα, σχέδιο, παλούκι για να την κρατάς και από το σλόγκαν «ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ» περάσαμε στην αμνησία (??). Υπάρχει βέβαια και η υπόνοια μήπως και πατάχθηκε εν τω μεταξύ, αλλά κανείς δεν μας το είπε!!!! Ε, είναι και τα γεγονότα που τρέχουν σαν παλαβά!! Μπορεί και να σκέφτηκαν να το πουν αλλά να μην πρόλαβε η σκέψη να γίνει λέξεις!!! Ας το προσπεράσω λοιπόν με την ελπίδα ότι όλα πια είναι  «καθαρά»!!!
           
       Και ξάστερα;;;; Έγγραφα στέλνονται σε υπηρεσίες με ιστορικό (διαφθοράς), με τα οποία οι Γενικές τους Διευθύνσεις διαβιβάζουν δημοσιεύματα διαδικτύου (φωτο 2), χωρίς να αναφέρουν την πηγή και με μια γραμματοσειρά που βγάζει μάτι και τα οποία αναφέρονται σε περιπτώσεις διαφθοράς αντίστοιχων υπηρεσιών εντός και εκτός του Νομού Αττικής.

φωτο 2
        Όλοι οι υπάλληλοι, «καθαροί» και «βρώμικοι» (αυτό δεν το γράφει… εννοείται) οφείλουν να παραλάβουν ενυπόγραφα τα έγγραφα, με τα οποία καλούνται « να προβούν άμεσα σε έλεγχο των αναφερομένων (εννοεί τα δημοσιεύματα του διαδικτύου) και να εντείνουν τον έλεγχο στη διαδικασία των εξετάσεων υποψηφίων οδηγών εντός και εκτός υπηρεσίας».

Ναι, καλά καταλάβατε!!! Αναφέρομαι στην πονεμένη ιστορία απόκτησης διπλωμάτων οδήγησης, ένα μικρό αλλά χαρακτηριστικό  δείγμα από την καθημερινότητα των πολιτών και των υπαλλήλων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μεγεθυντικός φακός για το τι γίνεται στις «μεγάλες δουλειές».

Από πάντα, οι Διευθύνσεις Μεταφορών είχαν πρόσβαση στο «λαδάκι». Δεν ξέρω πώς ξεκίνησε αλλά εδραιώθηκε και.........
πέρασε και στη νοοτροπία του κόσμου ότι για να μπεις εκεί μέσα (λές και έμπαινες, ένας θεός ξέρει πού) έπρεπε να έχεις ένα «προκαθορισμένο» αντίτιμο μέσα στον φάκελο!!! Όλα ήταν απλά φήμες μέχρι που η μοίρα (η άτιμη), έστειλε  κοινούς θνητούς, άσπιλους και αμόλυντους ως υπαλλήλους στο άντρο της σιωπής και της μίζας.

Δεν θα αναφερθώ στον πόλεμο και στις απειλές (ακόμη και κατά ζωής) που δέχεται καθημερινά ένας υπάλληλος που δεν λαδώνεται, στο σπάσιμο νεύρων από τους «άλλους»  συναδέρφους, στην αγωνία του να μην τον μπλέξουν χωρίς να το καταλάβει, στην αναπόφευκτη απομόνωσή του, στο ότι προσπαθεί να πείσει τον πολίτη που έχει απέναντί του ότι « ΕΓΩ, ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ», ούτε στο ότι γίνεται το μαύρο πρόβατο των προϊσταμένων του γιατί χαλάει την πιάτσα!!! Α!!! Δεν θα αναφερθώ επίσης ούτε στο ότι δεν θα αναγνωριστεί ποτέ και από κανέναν ο αγώνας του να παραμείνει καθαρό έστω και ένα κομματάκι μέσα σε αυτόν τον βούρκο!!!!

Θα αναφερθώ όμως στο ότι όταν οι υφιστάμενοι συνεχίζουν να «διαφθείρονται»  επί χρόνια είναι γιατί οι προϊστάμενοί τους, οι οποίοι γνωρίζουν (δεν χωρεί αμφιβολίας περί τούτου), είτε κάνουν τα στραβά μάτια (???), είτε είναι και αυτοί κρίκοι της αλυσίδας. Με λίγα λόγια, παρέχεται «προστασία» από τους ανώτερους προς τους κατώτερους και όχι με το αζημίωτο!!!! Ο κύκλος δουλεύει άψογα επί χρόνια και όσο νέο αίμα κι αν έχει μπει στις υπηρεσίες, το παλιό κατεστημένο είναι τόσο ισχυρό, που έχει τη δύναμη να κρατά σφιχτά τα καίρια πόστα αποτρέποντας νέες εισβολές στο χώρο τους!!! Ένα μικρό, απειροελάχιστο ξεσκαρτάρισμα έγινε με την εφεδρεία αλλά…. δεν σώζεται!!!!

Γνωρίζοντας ότι αυτά είναι λίγο πολύ γνωστά και τα βιώνουμε όλοι, άλλοι από μέσα και άλλοι απ’ έξω, θα μείνω στο γεγονός της υποκρισίας και της προτροπής στη ρουφιανιά. Είπαμε, ένας ή δύο ή τρείς κούκοι δεν μπορούν να φέρουν την άνοιξη στο Δημόσιο αλλά μην μας κοροϊδεύετε κι όλας!!!!! Δηλαδή εάν έχει υποπέσει στην αντίληψη ενός υπαλλήλου (εκτός κυκλώματος) κάτι μεμπτό για κάποιον συνάδερφό του, θα το αναφέρει;;;;; Λυπάμαι, αγαπητοί κύριοι, διοικούντες και καρεκλοκένταυροι!!!! Δεν αντιμετωπίζεται έτσι η διαφθορά!!!

ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ!!!! ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΖΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ !!!!!!

ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΚΥΡΙΟΙ, «ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ», ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΥΧΗ:  «ΑΝΤΕ Γ@..... ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ».

Υ.Γ: Η ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΛΑΣΤΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...