Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Δύο στελέχη του ΥΠΕΚΑ, στους έξι Γενικούς Γραμματείς της ΔΗΜΑΡ!!

Όπως δημοσιεύθηκε στο tovima.gr

¨Με έξι γενικούς γραμματείς ενισχύει το κυβερνητικό σχήμα η ΔΗΜΑΡ, η οποία αναμένεται να τοποθετήσει και άλλα πρόσωπα, προερχόμενα από τον πολιτικό της χώρο, σε ειδικές γραμματείες αλλά και σε μία από τις αποκεντρωμένες διοικήσεις περιφερειών. ¨



Να σημειώσουμε:
1:  Η κυρία Άννα Αναγνωστοπούλου (σύζυγος ?? του κου Χατζησωκράτη της ΔΗΜΑΡ), η οποία τοποθετήθηκε.....
επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης, ήταν υπάλληλος του π. ΥΠΕΧΩΔΕ.
και
2: κα Ευαγγελίδου Μάρω είναι στέλεχος του Οργανισμού Αθήνας

Όπως συμπληρώνει το σχετικό άρθρο:

¨Ιδιαίτερη σημασία αποδίδει η ΔΗΜΑΡ στο γεγονός ότι γενική γραμματέας του υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ) ανέλαβε η πολεοδόμος - χωροτάκτης κυρία Μάρω Ευαγγελίδου, η οποία είναι μέλος του Τομέα Πράσινων Πολιτικών και Οικολογίας της ΔΗΜΑΡ.
Γνωστή για τη δράση της στα κινήματα πόλης και σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος (υπήρξε μέλος του Παναττικού Δικτύου), η κυρία Ευαγγελίδου είναι επί χρόνια στέλεχος στον Οργανισμό Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας (προϊσταμένη του Τμήματος Αστικής Ανασυγκρότησης και Μητροπολιτικών Παρεμβάσεων).¨.

Ένα επίσης ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι η κα Ευαγγελίδου Μάρω εμφανίζεται ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ σε σχετικό VIDEO  από κομματική  πανελλαδική συνάντηση για την Ενέργεια το 2010.
Παρακολουθείστε το video έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Στο ΥΠΕΚΑ διορίσθηκαν επίσης ως Γενικοί Γραμματείς και οι:
Αλεξιάδης Σωκράτης στη Γενική Γραμματεία Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος  και Μαθιουδάκης Κώστας στη Γενική Γραμματεία Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

Να ευχηθούμε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...